Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt az első szerelem vagy milyen érzés?

Figyelt kérdés

Közvélemény kutatáshoz kellene!

kort és nemet is írjatok légyszi

előre is köszi:)

2013. ápr. 14. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

számomra olyan mint az összes többi :)

15/L

2013. ápr. 14. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit ne mondjak.Jól pofára estem.Szóval nekem nem jött be a dolog

F19

2013. ápr. 14. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
plátói
2013. ápr. 14. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
egy kicsit részletesebben ha lehet
2013. ápr. 14. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

marha rossz volt mert akkor a nagyon magamba forduló időszakomat éltem. Legtöbbször csendben álltam az udvar szélén és néztem a többieket kifejezéstelen tekintettel, hogy játszadoznak. És ott volt a Lány is aki jokedvü volt vidám volt és energikus. Elvolt a barátnőivel, velem a kutya nem törödőtt. Aztán anyám kitalálta hogy beirat egy ilyen elvetemült iskolai táborba, hogy kedvet kapjak a társaságokhoz, és ö is ott volt, igy "közelebb" kerülhettem hozzá, de még mindig nem tudatosult bennem, hogy mit csináljak ha jo érzés őt látni és tényleg azok a hülye pillangok repdestek bennem.

Aztán megszólitott valamit kérdezett és én voltam kéznél. Nyögtem neki pár szót és elmenekültem.

Második nap már joreggelt kivánt nekem amire tudtam válaszolni

és egy hét alatt kialakult az, hogy akár 20 percet is tudtunk összefüggöen beszélgetni. Aztán az utolsó este megmondtam neki hogy mit érzek amire az arcomba nevetett és kijelentette, hogy nem vagyok az esete, hiszen ő nem az én fajtámra bukik és felejtsem el nyugodtan hogy lesz valaha köztünk valami a levegön és a ruhán kivül.

A hazafelé úton végig ezen vihogott a barátnőivel. marha szar érzés volt, de ez van fel kellett dolgozni utána 3 évig nem is néztem lányokra elvoltam a magam kis világában.

2013. ápr. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!