Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok, ha kiderülne a párotokról, hogy speciális végzettsége van? Jobb az ilyet még a kapcsolat elején letisztázni, vagy annyira nem zavaró ez a tényeő? 24/F
pedig engem nem hord a hátán az anyaország már jó ideje - de egyszer hordott, ezek szerint kedves Béla!:) Szóval az igazságtól nem jártam messze, te viszont nagyon is.
Én a te helyedben ugyanis nem szólnék olyanhoz hozzá, amiről fogalmam sincsen, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy a magyar egészségügy nem azért tart ott, ahol tart, mert nincsenek szakképzett és megfelelő orvosok, hanem mert az egészségügynek nincsen pénze. Ez azért baromi nagy különbség!
Amúgy meg köszönöm szépen, semmi problémám nincs a szellemi képességeimmel és tanulási nehézségeim sem voltak szerencsére, így nem kellett ilyen iskolába járnom, de ha kellett is volna, akkor sem tartanám ez miatt kevesebbnek magam és nem tartok senkit ez miatt kevesebbnek!
További szép estét neked!:)
ha amúgy nem lenne hülye, akkor nem zavarna...amúgy meg normálisan írsz, nem hiszem,hogy olyan nagy gond lenne ott.
viszont ha nagy szakadék lenne az én és az ő értelme közt, nem hiszem,h összejöhetne akármi is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!