Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek milyen a "pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek milyen a "pasi gyengétek"?

Figyelt kérdés

Nekem a katonák nagyon és kicsit a dokik..:D

Nektek milyen az ideáltok és a gyengétek?:)

2013. ápr. 14. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

kisfiús alkat, világosbarna haj, lányos arc... szóval is justinbieber szerű

26f

2013. ápr. 14. 15:24
 12/23 macskox77 ***** válasza:
Hát,már így 3x felett változik h melyik pasi jön be külsőre...eddig pl: a mediterrán típusúakért vtam oda...:)) most meg mindig a szőke,kék szemű palikat nézem meg..:)) tehát lehet azt mondani,h korral változnak az igények.))))))
2013. ápr. 14. 15:25
 13/23 macskox77 ***** válasza:
Egyébként aha név szerint említhetem: Kimi Raikönnen-típusú pasik jönnek be.))
2013. ápr. 14. 15:34
 14/23 anonim ***** válasza:
Gondolom nem kizáró ok ha német, tehát te az árjákra buksz! :D Mostanában nagyon elharapódzott ez a náci imádat.
2013. ápr. 14. 15:42
 15/23 anonim ***** válasza:

"Ennyit a felszínességről, drága negatív emberke:) "

Drágaságom, pont az előtte lévő mondataiddal erősítetted meg, hogy nagyon is az vagy...

2013. ápr. 14. 15:47
 16/23 A kérdező kommentje:
Akkor mesélj már róla.. Ez nem felszínesség, csupán csak valamiféle érdeklődés..
2013. ápr. 14. 15:51
 17/23 macskox77 ***** válasza:
Figyelj,mind1 milyen német vagy holland bármi..:))))))) én most azokra bukom:))))) megsúgom h magyarban is láttam már olyat aki olyan mintha árja lenne.))))))))
2013. ápr. 14. 15:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a férfias srácokat! Nem az ilyen nyeszlett, 40 kilós pávák jönnek be..

Ideál: barna (hatalmas) szemek, barna haj, izmos test. Vagy ha nem is izmos annyira, legalább ne csontkollekció legyen.

Gyengéim amúgy az öltönyös pasik! Ha egy srác öltönyben van, az nagyon szexi!!

De mivel ilyennel nem találkozok gyakran, pont a másik véglet, a deszkás, bicajos srácok jönnek be amúgy.

2013. ápr. 14. 18:20
 19/23 anonim ***** válasza:

"Akkor mesélj már róla.. Ez nem felszínesség, csupán csak valamiféle érdeklődés.."

Megtetted ezt saját magad. Aranyom, pontosan EZ a felszínesség.

2013. ápr. 14. 18:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Külsõ: sötét haj, kék/barna szem, férfias, markáns vonások, ne legyen túl vékony, mindenképpen legyen magas.

Belsõ: megbízható, intelligens, jó beszélgetõpartner, humoros, legyen egy kicsit perverz (de azért tényleg ne vigye túlzásba), továbbá legyen érdeklõdõ velem szemben, és mindig önmagát adja :)

2013. ápr. 14. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!