Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egyszerre valaki kedves, és nagyon bunkó?
Sziasztok!
Van egy fiú ismerősöm, a pasim legjobb barátja. Mielőtt nem jöttem össze a barátommal, nagyon kedvesnek ismertem ezt a srácot. Mindig érdeklődött, hogy hogy vagyok, segített összejönnöm a barátjával, meg amúgy teljesen rendesnek tűnt. Aztán most ahogy jobban megismertem, egy kis idióta. Folyton váltogatja a csajait, aki nem fekszik le vele rögtön azt dobja. Hazudozik össze-vissza, és ha éppen van barátnője, azt is megcsalja. Hogy lehet ilyen? Már azt se tudom hogy álljak hozzá...
szerintem ne gondolkozz azon, hogy a barátod is ilyen lesz.Veled van, mert szeret, és te is mondtad, hogy nem ilyennek ismerted.
Az én párom baráti körében is van nem egy ilyen, akik falják az életet, úgymond parasztságokon jár az eszük éjjel nappal, de neki van esze, és nem válik olyanná.
Ha a tied eddig nem tette, akkor szerintem ettől ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!