Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egyszerre valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egyszerre valaki kedves, és nagyon bunkó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú ismerősöm, a pasim legjobb barátja. Mielőtt nem jöttem össze a barátommal, nagyon kedvesnek ismertem ezt a srácot. Mindig érdeklődött, hogy hogy vagyok, segített összejönnöm a barátjával, meg amúgy teljesen rendesnek tűnt. Aztán most ahogy jobban megismertem, egy kis idióta. Folyton váltogatja a csajait, aki nem fekszik le vele rögtön azt dobja. Hazudozik össze-vissza, és ha éppen van barátnője, azt is megcsalja. Hogy lehet ilyen? Már azt se tudom hogy álljak hozzá...

2013. ápr. 14. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ne dumálj róla semmit(mert csak magadat járatod le vele) és lépj rajta át, tartsd magad távol tőle.
2013. ápr. 14. 13:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Áhh dumálni róla nem szoktam, mert mindig bennem van az, hogy lehet, csak én látom rosszul... Bár azért kicsit rossz, hogy a pasim legjobb barátja :(
2013. ápr. 14. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról? Kerüld ki ezt az embert.
2013. ápr. 14. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
ha tényleg ekkora bunkó akkor mond el annak a lánynak is akivel majd össze akar jönni. hadd koppanjon 1x a kis kancsó :)
2013. ápr. 14. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a furcsa amúgy, hogy a barátom egáyltalán nem hasonlít rá... legalábbis 3 éve ismerem, és nem hasonlít rá, viszont tartok tőle, hogy egy kicsit átveszi a szokásait...
2013. ápr. 14. 13:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát most egy barátnőmre nyomul, őt figyelmeztettem, remélem felfogta.
2013. ápr. 14. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem ne gondolkozz azon, hogy a barátod is ilyen lesz.Veled van, mert szeret, és te is mondtad, hogy nem ilyennek ismerted.

Az én párom baráti körében is van nem egy ilyen, akik falják az életet, úgymond parasztságokon jár az eszük éjjel nappal, de neki van esze, és nem válik olyanná.

Ha a tied eddig nem tette, akkor szerintem ettől ne félj.

2013. ápr. 14. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:
3 éve ismerem, 1 hónapja járunk. Eddig nem volt furcsa, remélem ezután sem lesz :)
2013. ápr. 14. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
ha egyébként az a srác egy nagyon jó barátod, akkor nem kell vele megszakítani a kapcsolatot... Végtére is, nem te vagy vele kapcsolatban. (Amúgy nekem is van egy barátnőm, aki folyton váltogatja a pasijait, néha megcsal egy-kettőt, idióta is, mégis nagyon szeretem, mert kedves, jól lehet vele beszélgetni, meghallgat és nem fecseg ki mindent. :D :D :D)
2013. ápr. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!