Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szép lányoknak nincsen barátjuk?
Igaz, hogy magas vagyok de mindenki folyton csak dicsér (főként fiúk) de én nem vagyok elszállva magamtól sőt, az önbizalmam egyenlő a nullával. Segíííítsetek:))
14/L
Most már komolyan elfogok gondolkodni (bár holnapra úgyis elfelejtem a kérdéssel együtt de mind1).
Kérdező szerintem, az amit te 0 önbizalomhiánynak látsz, az másoknak valahogy nem így jön le. És áháh hiába gondold hogy óh de-de- én vagyok a legszánalmasabb ember a világon. AZT max te gondolhatnád, de más attól még nem így látja. Plusz itt van, hogy voltak jelentkezők na.
De szóval ilyenkor úgy megnézném ezeket az önbizalom hiányos emberkéket. Persze ez nem azt jelenti, hogy elvagy szállva, csak hogy az nem valószínű hogy óóh te kis esetlen vagy hát mért nem megy oda minden fiú, mert nem.
Mert volt itt pár hete talán, valami pom-pom lány a nyíregyházi akármiktől, ÓÓÓ neki ennyire nincs önbizalma említette egyik válaszában. Most első gondolat, jó akkor ő szerény, csendesebb stb. ÓH igen, és jé mi derül ki pom-pom lány, jééé pasija is van, jé bulizni jár, a facebookon(mert az is kiderült neki) mit tudom én hány ismerőse van.
Fuhh hüü tipikus önbizalom hiány, de hát nincs mit tenni úgy látszik már szinte mindenki az manapság még akit dicsérnek is (ezt most ne magadra értsd kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!