Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hagyjam el vagy ne mondjak le róla?
Kiborít. Elegem van. Ő rendszerint keres, engem hív ha rosszkedve van, bókolgat, vigasztal, olyanokat csinál, hogy csukjam be a szemem és lazítsak, közben átkarol, mindig el akarja érni és el is éri, hogy jó és békés érzéseim legyenek, de konkrétan dührohamot kap ha én szeretném kifejezni a hálámat, gyakorlatilag múltkor azzal esett nekem, hogy már bele akart szólni, hogy mit gondolhatok róla (ne jót). És ilyenkor engem bánt, engem sért meg, velem áll le vitázni, veszekedni, beállít kellemetlen jelenségnek és dühödten és flegmán viselkedik...
És tudom, hogy ez nála visszatérő dolog, szóval nincs az, hogy bocsánatot kér, és utána minden tuti, mert teljesen fölösleges a sajnálata úgyis nekem fog esni legközelebb is..
De közben, ha lehiggad, akkor minden oké, és olyankor persze megint olyan kedves lesz, megint törődni fog velem, megint engem fog telefonon hívogatni...
De már nem tudom, hogy egyáltalán felvegyem e telefont, ha azért akar velem beszélni mert szomorkodik épp, akkor rázzam le, ha jófejkedik szóljak rá, hogy hagyjon békén, mert nekem ez így nem kell... ?
ez nem fog változni ill csak rosszabb lesz
ha szakítasz vele mond meg, ezt nem réted miért viselkedik így, nem tudom mennyi ideje ismered, mióta vagytok együtt, de van olyan oldala, ha jól fogom, amit Te nem ismersz N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!