Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy jóideje szenvedek viszonzatlan szerelem miatt. Teljesen beleőrültem. Bele fogok halni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 18:36
11/15 anonim válasza:
Élj napot nap után! Ne züllj le nagyon, tartsd fenn magad és hidd el idővel enyhülni fog! De SEMMIKÉPP ne öld meg magad!!!!!!!!!! Kitartás, sokan vannak még olyan helyzetben mint te... Mióta tart ez a dolog? (Ha gondolod írj.)
12/15 anonim válasza:
Kor, nem, az illető?
Ha 11L és valami SP akkor keresd a kötelet.
13/15 A kérdező kommentje:
17 / L és Harry Styles.:'(
2013. ápr. 17. 13:32
14/15 anonim válasza:
Van ilyen betegség is, hogy egy valaki szerelmes egy sztárba. Csak azért vagy oda Harryért (én is imádom, de azért nem vagyok belezúgva), mert nincs senki más az életedben. Ismerkedj fiúkkal, valaki úgyis megtetszik és elvonja a figyelmed.
15/15 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem tudok másra nézni...
2013. ápr. 21. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!