Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mindig vagy mar megint? Mar megint kezik a suliba hogy, , nezd mekkora melle van``
Figyelt kérdés
mar nem ertem mi annyira kulonos abban h van,talan masnak nincs?miert mondjak folyton h mekkora?15 L.es mar teljesen meguntam2009. szept. 23. 14:41
1/16 anonim válasza:
Azért mondják, mert feltűnően nagy van :D
Nem tök mindegy? Hagyd rájuk, valaki ezért fogja imádni a tested.
2/16 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül. Nálam ugyanez volt. 23/L vagyok, 60 kiló, és a melltartó méretem 75/F. Szenvedek, fáj a hátam, nem tehetek róla... Állandóan ezzel "szívattak". Elég dühítő tud lenni, mikor bámulnak, és beszélgetés közben sem tudnak a szemedbe nézni. Túlnőttem rajta... Aki nem tud velem normálisan kommunikálni, hagyom a fenébe.
3/16 anonim válasza:
nagyon sok mindent nem tudsz vele kezdeni, de vannak trükkök, amikkel optikailag kisebbnek látszik. pl. ne vegyél fel olyan pólót, aminek felirat van a mellednél, vagy ha csíkosat veszel, akkor semmiképp ne vízszinteset, inkább függőlegeset vagy átlósat. ill. V-nyak kivágás helyet hordj klasszikus kerek kivágásút, meg az a bizonyos "csónaknyakú" fajta is kisebbnek mutatja
4/16 A kérdező kommentje:
nem mind1,nagyon is zavar:(
2009. szept. 23. 15:05
5/16 anonim válasza:
én szeretem a nagymellű lányokat ^^ 18/F
6/16 A kérdező kommentje:
orulok:P
2009. szept. 23. 16:30
7/16 anonim válasza:
Képet tudtok mutatni?
Más is rajong érte - de sokan irigyelni is fognak, majd meglátjátok.
9/16 anonim válasza:
Kép még mindig nincs?
Máshol már volt, aki a "C"-s mellét tartotta nagynak.
10/16 A kérdező kommentje:
kep nincs es nem is lesz....100D a mellmeretem
2009. okt. 4. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!