Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről a kapcsolatról? Tanár vagyok!
Figyelt kérdés
Van egy diákom aki szerelmes belém. Az ofője vagyok. Nagyon jóban voltunk mindig és érzem hogy belém szeretett. Én is kezdek ilyen érzelmeket táplálni felé. Nem vallott be semmit én sem. Egyszerűen sokat vagyunk együtt persze az iskolán belül. Lenne azzal bármi gond ha kapcsolatot kezdenék vele miután leérettségizett és már nem jár ide? Most 11-es.2013. ápr. 13. 12:47
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ! Remélem működni fog a dolog, én mindent megteszek majd érte. Biztos vagyok benne hogy nem lesz gond!
2013. ápr. 13. 14:10
12/21 anonim válasza:
azért várd ki a végét a 2 év még sk idő.
13/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Csak nincs egymáshoz közötök?
14/21 A kérdező kommentje:
Nincs közünk egymáshoz a kérdezővel. Nem ismertem magamra a leírásból.
2013. ápr. 13. 21:05
15/21 anonim válasza:
Ugyanazokat a kulcsszavakat adtad meg te barom. Ha kamuzol legalább csináld jól. Fogadjunk, hogy egy levakarhatatlan kis csitri vagy, aki szerelmes a tanárbácsiba! Nőj már fel!
16/21 anonim válasza:
Szerintem a két kérdés kérdezője ugyanaz, csak más szerepben. Na mindegy.
17/21 anonim válasza:
Vicces az előbb olvastam egy kérdést ami pont ez csak a diák kérdezte. Nem ti vagytok azok?? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. ????
18/21 anonim válasza:
Galó, is that you? xD A mi sulinkban is van egy olyan tanár,aki már szinte miden csajt meghúzott és állandóan újat keres. Galó-nak hívják :D
19/21 anonim válasza:
szeintem simán lehet,mert nem a kor meg a tisztelet vagy nemtudommi számit ha szeretítek egymást :)(bár nem vagyok szerelmi ügyekbe túl profi)
20/21 anonim válasza:
ajj már nem tehet róla h szerelmes ti nem vagytok azok?
ha bunkó válaszokat akartok adni máshova menyetek,mert ő nem ezt kérte hanem JÓ tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!