Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ez történne, mit csinálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez történne, mit csinálnátok a pasi helyében?

Figyelt kérdés

Szóval engem eltartana valaki és kihasználna. Az megbeszélni egy másik pasival, hogy "elad" engem neki... Az meg jönne értem, és már akkori is érdekesen viselkednék - nem beszélnék, nem mozognék ha nem kérnek, le van sütve a szemem, stb... A hátam kék-zöld lenne meg a szeme alatt véraláfutás. Kérdezné a pasi, hogy "Hol a ruhája?" Aki elad, egy percig furán nézne, utána mondaná, hogy jah, és odadobna valami női cuccot. Akkor felöltöznék, és indulnánk.

Akkor megérkeznénk, az leültetne egy székre, kínálna innivalóval, de én csak döbbenten néznék rá. Aztán mondaná, hogy vetkőzzek le, mert hoz nekem hálóruhát, amiben tudok aludni... Levetkőzök, aztán odamegyek a pasihoz, letérdelek, és ki akarom gombolni a sliccét.ITT mit tennétek?

De mondjuk a pasi leállít, hogy nem-nem, csak vegyem fel a pólót amit adott. Ezután olyan fura minden, hogy nem kell semmit sem "nyújtanom"... Lefekszik aludni, és azt mondja nyugodtan alhatok az ágy másik oldalán, amit megint nem értek. de nem szólok miatta semmit... (Ti is ezt mondanátok, hogy aludhatok ágyban?)

Meg úgy az egész alatt kihasználnátok egyszer is?

Mit tennétek?

2013. ápr. 12. 23:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Az egészet nem lehet érteni. Összefüggéstelen, értelmetlen mondatok, alany-állítmány egyeztetési hibák.... nem sorolom.
2013. ápr. 12. 23:21
 12/34 A kérdező kommentje:
Akkor is ha látná milyen fura vagyok és kék a hátam? Igazából azért venne meg, mert nem akarja, hogy teljesen tönkremenjek, és az a terve, hogy jobban vigyáz rám, de persze közben birtokol is hiszen nála lakom.
2013. ápr. 12. 23:22
 13/34 anonim ***** válasza:
drogos, azért ír ilyet.
2013. ápr. 12. 23:22
 14/34 anonim ***** válasza:
Nem használnám ki.
2013. ápr. 12. 23:24
 15/34 A kérdező kommentje:

Nem azért, már leírtam miért. Én ezt úgy képzelem, hogy egyszer lenne egy olyan helyzet, amikor ez a pasi fogja a fejét és azt mondja "úristen, mit tettek veled..."

De ez csak az én fiktív személyem reakciója. Arra lennék kíváncsi, ti hogyan reagálnátok, ha egy ilyennel szembesülnétek, illetve ha úgy viselkedne a csaj, amit írtam... ?

2013. ápr. 12. 23:25
 16/34 anonim ***** válasza:

"Az megbeszélni"

"A hátam kék-zöld lenne meg a szeme alatt véraláfutás"

Csak két mondatszakasz, de egyszerűen nem értem őket...És a többiről nem is beszélve...

2013. ápr. 12. 23:25
 17/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem egészen jó a billentyűzet, ezért hiányzik néhol a szavak végéről a betű. De ha meg akarod érteni, és van hozzá eszed, meg lehet érteni így is.
2013. ápr. 12. 23:27
 18/34 fospuska ***** válasza:
attól függ,milyen hangulatban talál. lehet,hogy simán kihasználnám a nőt,ha már ott van. lehet, hogy felnégyelném az eladót és "megmenteném" a csajt. de érdekes lenne belekeveredni egy ilyenbe.
2013. ápr. 12. 23:28
 19/34 anonim ***** válasza:
Nem kis erőfeszítés árán sikerült felfognom :) Én nem csinálnék semmit, mert eleve sose adnám a fejem ilyesmire, hogy ún. emberkereskedelemben vegyek részt. Fura kérdés, de erre csak beteg emberektől tudnál hiteles választ kapni, egy épelméjű, józan személy igazából belesem tudja magát képzelni ilyen helyzetbe. Szerintem...
2013. ápr. 12. 23:33
 20/34 anonim ***** válasza:
jav.: bele sem
2013. ápr. 12. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!