Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 eves pasi vagyok! Ha nektek a barátnőtöknek egy jó barátotok megfogná a fenekét, mit csinálnátok vele?
Figyelt kérdés
Pénteken találkozok vele én úgy gondolom erőszakra semmi ok hiába vagyok ideges mindig nyugodtan megbeszélek mindent ti mit csinálnátok?A barátnőm 17 éves.2009. ápr. 1. 21:44
1/16 A kérdező kommentje:
Mármint a barátommal találkozok pénteken elintézni az ügyet.
2009. ápr. 1. 21:45
3/16 anonim válasza:
Én eltörném a kezét nagy valószínűséggel...
4/16 anonim válasza:
Közölni kell vele, h Ő a Te barátnőd, és ez egy tapírság, amiért kérjen bocsánatot,
és még 1x ne forduljon elő,
mert saller lesz.
A kis csajnak is mond meg, hogy tiltakozzon, és üvöltözzön, ha ismétlődik, + vágjon a kezére, vagy marja meg a pofáját.
5/16 anonim válasza:
Lehurrognám rendesen...Nehogymáááááááááár...Biztos ilyen egy jó barát???
6/16 anonim válasza:
szerintem utoljára akkor fogott valamit is:)
7/16 anonim válasza:
Kérjen bocsánatot tőled is és a barátnődtől is, különben vége a "barátságnak". Erőszak tényleg nem kell, azért az túlzás...
8/16 A kérdező kommentje:
Buszon volt a barátnőm és ott csinálta vele de a barátnőm jól felpofozta még a sapka is leszállt a fejéről de ő csak röhögött. Bezzeg elég jól ismer engem hogy milyen vagyok.
2009. ápr. 1. 22:27
9/16 anonim válasza:
Leszakítanám a karját és beleállítanám a hátába, és betoncsizmát neki és bele a Dunába, had ússzon!!!!:)
18/F=)
10/16 A kérdező kommentje:
De én úgy gondolom azért ennyibe nem hagyom egy bocsánatot legalább mondana nekem az elég lenne , ha még egyszer lenne ilyen kisminkelném szegényt:)
2009. ápr. 1. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!