Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátom azt a fiút, aki tetszik, vagy egy hozzá hasonlót, aki hasonlít rá, szóval mikor ez történik, és hírtelen elkezd dobogni a szivem, és kicsit kellemesen szédülök, ez lehet szerelem?
Szia:D Hát amiket leírtál , velem is ugyanezek vannak és a srácot úgyszintén nem igazán ismerem még. De jövőre ha mindenn igaz megismerhetem jobban. De szerintem ezt nálad is lehet már szerelemnek nevezni :D
Én sem éreztem így azért a fiú iránt eleinte , mert egyébként egy kicsit furcsa személyiségű... De utána azon kaptam magam h egyre többet gondolok rá, napi szinten nézem az FB oldalát.(ki lehet röhögni nem sok alkalmam volt eddig látni max. 5-ször xd)
És ha eszembe jut , van hogy végigfut rajtam valami kellemes borzongás , hevesebben ver a szivem .A héten volt esélyen látni , és amikor megláttam akkor kb a lábam elgyengült , meg remegtem , csak vigyorogtam , kivirultam meg minden. Csak nem tudom ezek milyen érzelmek mert még tényleg nem nagyon ismerem. De már hónapok óta csak rá tudok gondolni.
Szerintem ezekkel te is így vagy , és ezt lehet szerelemnek nevezni még ha most elég furcsák is a körülmények de előbb-utóbb tuti megismered rendesen és akkor eldöntődik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!