Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kért tőlem ilyet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kért tőlem ilyet egy nagyon jó lánybarátom?

Figyelt kérdés

Már régóta nagyon jóban vagyok egy lánnyal, majdhogynem napi szinten találkozunk. Már a barátságunk kezdetekor tisztáztuk, hogy nem akarunk a barátságon kívül semmit egymástól. Tegnap beszélgettünk egymással, és szóba került, hogy ki kivel randizik mostanában. Ő kijelentette, hogy most szünetelteti a randizást, és szeretné, ha én is szingli maradnék, mert már eltervezett egy csomó dolgot, amit együtt akar velem csinálni. Én erre azt válaszoltam, hogy ezt nem ígérhetem meg neki. Erre azt mondta, ha össze jövök valakivel, akkor meg fog romlani a barátságunk.

Érezhet irántam valamit, és többet szeretne tőlem a barátságnál?

23/F

2013. ápr. 12. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműnek tűnik.
2013. ápr. 12. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar tőled többet a barátságnál, egyszerűen csak szüksége van a társaságodra, mert eltervezett egy csomó programot veled a nyárra. Ha te becsajozol, akkor ő meg otthon fog punnyadni egyedül, ezt nem szeretné. Ennyi.
2013. ápr. 12. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

érdekes, hogy előre elképzelte Te majd mész vele

na egyszer kellesz, egyszer nem, ez milyen barátság Nálatok? inkább beszéld meg vele, ez a legegyszerűbb N

2013. ápr. 12. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyilván most te vagy az, akivel a legjobban érzi magát ezen a világon. Ez jelentheti azt, hogy te vagy egyszerűen a legjobb barátja, akivel a legjobban érzi magát, vagy hogy akar tőled valamit, vagy hogy nem is tudja.

Mindenesetre szerintem legyél vele sokat, ha másért nem, azért, hogy tisztázódjanak a dolgok és mert egy olyan ember, aki ennyire tud ragaszkodni hozzád, mindenképpen érték

2013. ápr. 12. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerelmes beléd, teljesen egyértelmű.

24/N

2013. ápr. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!