Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Minha kezdene eltávolodni tőlem egy lánybarátom egy szemét srác hülyesége miatt.
A lenyeg, h a haverom megutalt, mert ezzel a lannyal baratkozok, meg azert, mert tobbet csajozok, mint o és ezert elkezdett olyanokat terjeszteni (mintha persze tolem szarmaznanak), h szerintem van eselyem ennel a lanynal, ossze fogok vele jonni, tudom, mert megorul ertem.Holott a lannyal csak baratok vagyunk.Mondtam neki, h ez a genny miket pletykal, azt mondta, h nem erdekli, azt mond, amit akar...de ennek ellenere ugy erzem, h nem a regi a viszonyom a lannyal.Az igaz, h nagyon nagyon kedves vagyok vele.Lehet igazat ad vmilyen szinten a pletykanak, mert felreerti a kedvessegem, meg azt, h piszkalgatom, kotekszek vele.
Szal ez a srac olyanokat pletykal, amiket en mondtam neki, mint baratomnak, de o kiszinezve tovabb adja.Mi tehetek, h a lany ujra a regi legyen?Egyaltalan hogy beszeljek vele?Hogy vezessem fel?Elsüllyedek szegyenemben, h miattam rola pletykalnak.
Szerintem egy kisidőre hagyd őt. Köszönni persze köszönj neki, de lehet hogy most egyedül szeretne maradni. Hogy lássák a többiek a pletyka nem igaz, de ha mindig ott vagy a nyomában akkor az erősödik a többiekben, hogy mégis igaz. Lehet, hogy őt nem érdekli, hogy miket beszélnek róla..., de melyik embert nem érdekli? Én a te helyedben egy kicsit hagynám őt, hogy megnyugodjon. Ha valóban úgy van, hogy kicsit más lett a lány.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!