Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sok nőnek a sötét szemű és hajú férfiak jönnek be?
Nekem a világoskék szemek jönnek be leginkább, természetes szőke, vagy természetes vörös hajjal.
A faji jellemzők szakértője vagyok.
Mert némelyik olyan ördögösen néz ki tőle, ezt nem tudom másképp leírni. A szőke haj, kék szem nekem sose volt ideálom, és nem is tetszett.
Aztán 14 évese koromban belezúgtam egy kék szemű, szőke hajú fiúba...ennyit erről.
De igazából, nem is a haj szín, szem szín, amit nézni szoktam tudattalan, hanem azt vettem észre, a markánsabb,
vesébe látós, érett vonásokkal rendelkező férfiak nagyon vonzóak számomra. Az is tetszik ha borostás egy kicsit.
Ha valaki babaarcú, és emellé szőke a haja, az bennem ártatlan, angyalkás benyomást kelt, hogy simogassam meg a buksiját, de ettől nem csúnyább, és vannak olyan nők akik ettől olvadnak el, és találják vonzónak.
A külső csak egy benyomás, ami a megismeréssel mint tudjuk, változik.
En imadom a vilagos szemu fiukat. :)
(egy sotet haju, sotet szemu lany :) )
Én nagyban ábrándozok arról, hogy szép, rézvörös göndör hajam legyen és mellé zöld szemek, szeplőkkel. Erre mim van? Diószín haj, mogyorószín szem, a szeplők legalább stimmelnek.
Pasiban is nagyjából annyira vagyok elnéző, mint magammal szemben (azaz, megvan, mi tetszik, de elfogadom, amit dobott a gép :D ). Nagyon vonzó számomra a sötét haj-sötét szem párosítás, de eddig több olyan barátom volt, akinek szinte fekete haja és világoskék szeme volt. És volt olyan is, akire illett a sötét haj-sötét szem párosítás. Most mégis egy olyan sráccal járok, akinek aránylag világosbarna a haja is és a szeme is inkább seszínű. És mégis szeretem, és ugyanúgy vonzódok hozzá és kívánom, mintha fekete haja és szeme lenne.
Azt nem tudom, miért ez a zsánerem, de tény, hogy nekem a szőke-kék szemű annyira nem jön be. Amikor ilyeneket látok, akkor valahogy sosem fordul meg a fejemben, hogy hú, de jól néz ki, vagy bármi. És ezt nem tudom sehogy sem megmagyarázni, hogy miért is.
Nekem meg csak a sötét szemű és hajú nők jönnek be. Szőkék / kék szeműek egyáltalán nem.
F26 (zöld szem, barna haj)
szerintem teljesen mindegy, láttam már olyan szőke kék szemű pasit, hogy a nyálam csorgott tőle *.*, és olyan barna hajú, barna szeműt, hogy szintén ez történt.
Fekete hajú-zöld szemű lány vagyok, többnyire szőkék voltak :D
06-10 22:09
Az egyik nagyapám vörös, göndör hajú, és szeplős volt. :)
Igen, egyébként sokat jelent az is, hogy mennyire férfias vonásai vannak az illetőnek.
Én sajnos, eléggé babaarcú vagyok, alig van valami ritka, pihés arcszőrzetem, de persze, borotválom... és nem karakteres az arcom, hanem inkább hosszúkás, de telt. Ráadásul, a sötét szem, és hajszínű vagyok. :(
(20/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!