Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sok nőnek a sötét szemű és hajú férfiak jönnek be?
Egy szőke férfi is lehet szexi, ez igazából személyiség kérdése.
Egyébként meg azt a kérdést is kiírhattad volna, hogy sok férfinek miért a szőke hajú nők tetszenek.
Sokat gondolkodtam ezen..
Mivel én is sokszor megkaptam nőktől ezeket itthon.
Mintha tehetne ezekről bárki is.
Persze ez is inkább magyar sajátosság: nyugatabbra északabbra is más a helyzet. Gondolok itt arra íreknél rengeteg a vörös, skandinávoknál a szőke. Sőt ha belegondolok a balkán-mediterrán országokon kívül körülöttünk mindenhol vegyes hajszínnel találkozom a népességben. Tehát főleg Magyarországon van ez az előítélet a nőkben, ami találkozik a pénzes pasi legyen háza kocsija elvárással. Persze a nő ingatag és érzelmes lény aki bele tud szeretni világos hajú sármos pasiba is de még hogy!
Nos ez legyen a kihívás!! :-)
Bár az a lány akin érzem hogy megvet mert világos a hajam az önmagáról állít ki bizonyítványt a számomra.
Megvet? Micsoda hülyeség ez.
Egyébként mindenkinek szíve-joga eldönteni hogy ki tetszik neki. Amikor a szőke nő, csücsöri szájjal és duda csöccsel volt divat, akkor a legtöbb férfi erre kattant, a normálisabb női réteget sem kérdezte meg senki, hogy ugyan mit szólnak ehhez.
hát némelyik válaszoktól lehidaltam, " jól mutat mellette"
ez amúgy egy marhaság, inkább a személyisége dönt, meg tudjak vele beszélni, nem a külső a döntő, igaz nem állítottam magamról 100%-s lennék, de kedves kérdező nem tudom hol figyelted meg, elég kis körben, ebből ne vonjál le messzemenő következtetést N
en is szőke, -kék szemű srác vagyok, és tényeg sokszor ez miatt utasítanak vissza.
Olyan is volt már hogy egy lány azt ajánlotta, hogy fessem be a hajam barnára.
22f
Ez érdekes, pedig milyen kár, hogy nincs több világos hajú és szemű ember. Bár mostani párom sötét hajú és szemű, az előző szőke volt világoskék szemmel... kár, hogy személyiségileg mint kiderült, a béka feneke alatt volt.
Amúgy nekem a szőke haj és a zöld szem tetszik legjobban, főleg az utóbbi. A szép, világoszöld szem, amit eddig csak egy lányon láttam, bárcsak nekem is olyan színű lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!