Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? És ha megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? És ha megint megbántom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki 3 éve volt már szerelmes belém, mikor megmondtam neki hogy sajnos én már kiszerettem belőle (nagyon hosszú, bonyolult sztori), és barátságnál többet nem érzek iránta.. Tudomásul vette, és bár majd megszakadt a szívem hogy egy ilyen srácot kell elutasítanom, minden ment tovább, és azóta nem is beszélünk.

De egyszerűen nem tudok továbblépni.. Nem tudom hogy azért, mert sajnálom, és úgy érzem tartozom neki, vagy azért, mert végre újra szerelmes vagyok belé... Meg ott van a "ha", hogy mi van akkor, ha ő már továbblépett?

Mit tegyek? Nem tudom, tanácstalan vagyok.. És ha megint kezdeményezek, és újra megbántom? Azt nem élném túl, már így is haragszom magamra..

S.O.S.!

2013. ápr. 11. 19:31
1 2
 1/14 ASOT ***** válasza:
Szerintem a következők vannak: "Nem tudom hogy azért, mert sajnálom, és úgy érzem tartozom neki," ÉS rosszul esik h ő már tovább tudott lépni te pedig még mindig vele vagy totál elfoglalva,
2013. ápr. 11. 19:34
 2/14 A kérdező kommentje:

Ez egyáltalán nem zavar, sőt, egy időben nagyon akartam hogy végre lépjen túl rajtam, mert elakartam kerülni azt hogy elutasítsam, elveszítsem.

A továbblépést nem úgy értem, hogy rajtam, hanem hogy nem tudom, nincs-e azóta barátnője, vagy más lány aki tetszik neki. Meg az se lenne jó ha kezdeményeznék és kiderülne hogy már nem úgy gondol rám..

Jajj, nem tudom :((

2013. ápr. 11. 19:37
 3/14 ASOT ***** válasza:
Pontosan,. így is értheted a továbblépést, dehát ha te azt mondod az nem gond h neki sikerült túljutni rajtad és esetleg mást is találni mert te ezt szeretted volna akkor biztos igazad van habár szerintem ez valahol bánt..dehát ha nem akkor nem
2013. ápr. 11. 19:40
 4/14 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van!

Nem is az bánt, hogyha esetleg továbblépett, hanem a tudat hogy akkor végleg elveszítetem.. De akkor most tényleg, mit csináljak?

2013. ápr. 11. 19:47
 5/14 ASOT ***** válasza:

Tudod mit kell tenned, mit tehetsz és mit nem.

(Te is tudod h több volt mint barátság beléd volt zúgva amiből visszaút nincs, szóval csak tovább van de vissza nincs, ő továbbment , akinek ugye valamivel nehezebb is volt mint neked mert ő odáig volt érted) szóval őt jobb ha elengeded...

2013. ápr. 11. 19:50
 6/14 A kérdező kommentje:

Azzal hogy ezt leírtad tök szomorú lettem.

Jól elcsesztem..

2013. ápr. 11. 19:52
 7/14 ASOT ***** válasza:
naneszívass! Nézd meg a Rém rendes családot, de Titanicot ne rakj be estére
2013. ápr. 11. 20:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Kajak elb@asztam.. Most meg már tényleg hülyeség lenne megint raírnom, elkezdeni vele beszélgetni... Jézusom :\
2013. ápr. 11. 20:40
 9/14 ASOT ***** válasza:
Bizony Jééézusooom! :)
2013. ápr. 11. 20:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért köszi!
2013. ápr. 11. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!