Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményteke egy lányról, akin tornacipő van? Nrm túl fiús?
Mármint konkrétan az a klasszikus testnevelés órára való cipő? Az inkább egy férfin gáz.
18/F
Le lehetett pontozni engem 35%-ra, de a helyzet akkor is ugyan az. Pár éve, amíg nem gyűrűződött be ez az "emo" a köztudatba, egy tornacipőben közlekedő emberre rávágták volna hogy hát ez valószínűleg egy "rokker". Most aki feketében van, aki vansben van, aki tornacipőben van, ne adj isten frufruja van, fekete haja rávágják hogy EMO. Sajnos nem lehet mit csinálni a köztudattal, de ezek az emberek már azokkal is előítéletesek, akiknek semmi közük nincs ehhez az új szenny mozgalomhoz. És amíg ennyire le vagyunk maradva, hogy egy tornacipővel kapcsolatban az merül fel a sötét embereknek hogy "tooornacipő?ja hát azt az emók hordanak" addig nem várok semmit Magyarországtól.
Hogy ne offoljak, a tornacipő ugyanúgy rajta van egy alteroson, egy rockeren, egy punkon, mint ahogy a mai emokon is. Csinos ruhával jó összeállításokat lehet csinálni, nem is értem miért téma az, hogy ki miben érzi jól magát. (És ennek függvényében beskatulyázzák egy adott helyre, ami igen csak demoralizáló.)
Köszöntem a lepontozásokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!