Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha nekem fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha nekem fontos, hogy a fiú barátaim helyesek legyenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval ez akkora baj lenne ?! Mert elég sokan megszólnak érte, hogy biztos többet akarok mindegyiktől, meg hogy kis ribi vagyok...

Pedig ők nekem tényleg csak barátok, haverok, de valamiért mégis fontos, hogy ne legyen ronda a srác...

Én tényleg mindenkivel szívesen ismerkedek, beszélgetek, de igazából csak azokkal alakult ki komolyabb és közelibb barátság, akik jól néznek ki.

Van még valaki így ezzel ? Vagy tényleg valami tudatalatti dolog van a háttérben, hogy tudat alatt többet akarok vagy mi az isten?! :D

2013. ápr. 11. 16:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
hát szerintem meg nincs igazad!:) de akkor élj csak abban a hitben, hogy minden jogos amit mondtál, engem nem fog zavarni, hidd el:) nem szeretnék veszekedni, szóval szerintem hagyjuk ezt ennyiben.
2013. ápr. 12. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!