Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha nekem fontos, hogy a fiú barátaim helyesek legyenek?
Sziasztok.
Szóval ez akkora baj lenne ?! Mert elég sokan megszólnak érte, hogy biztos többet akarok mindegyiktől, meg hogy kis ribi vagyok...
Pedig ők nekem tényleg csak barátok, haverok, de valamiért mégis fontos, hogy ne legyen ronda a srác...
Én tényleg mindenkivel szívesen ismerkedek, beszélgetek, de igazából csak azokkal alakult ki komolyabb és közelibb barátság, akik jól néznek ki.
Van még valaki így ezzel ? Vagy tényleg valami tudatalatti dolog van a háttérben, hogy tudat alatt többet akarok vagy mi az isten?! :D
#6-os vagyok.
Csendes ember vagyok, soha nem voltam a társaság középpontja, mindig csak ültem a sarokban, ha nem szóltak hozzám én sem szólaltam meg. Most meg már nem tudok hol ismerkedni. A net van csak, de mindenki messze lakik.
nem akarod égetni magad csúnyával, mert felszínes vagy ennyi :D
de én is jobban preferálom a szép lánnyal barátságot, mert hátha lehet belőle valami! sose tudni!
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!