Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan borotváljam le a herezacskóm?
Figyelt kérdés
Már próbáltam villanyborotvával de az mindig belekap.. kérlek segítsetek és normális válaszokat kérnék. Köszönöm! :)2013. ápr. 11. 00:13
11/26 anonim válasza:
Hát úgy csináld, hogy ne vágjon meg. Óvatosan kell csinálni, feszítsd ki a bőrt ott ahol éppen dolgozol.
Nem is baj ha tapogatod néhanapján a heréidet...
12/26 anonim válasza:
Nem csak hogy nem olyan,hanem rá se lehet nyomni a borotvát,szóval a here alapvetően nem statikus és ezért elég kemény a feladat.:D Vagy ha éppen feszes a bőr az nem tart ki a borotválkozás végéig...:D
13/26 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm szépen:)
2013. ápr. 11. 00:44
14/26 anonim válasza:
Csak egy forró fürdőt kell venni kisimul az mint a babapopsi...
15/26 A kérdező kommentje:
na igen ez a bajom (utolsó válaszoló), de majd megpróbálom azért :D
2013. ápr. 11. 00:45
16/26 A kérdező kommentje:
köszi mindent :) ha gondom akadna írok :D bár szerintem rendben lesz :)
2013. ápr. 11. 00:46
18/26 anonim válasza:
Három ujjal ráfeszíted a bőrt a herédre az éppen borotválandó területen, és eldobható borotvával egyből le tudod borotválni probléma nélkül.
19/26 anonim válasza:
#16 ha gond akadna, utána nem hiszem, hogy olyan állapotban leszel, hogy ide tudsz írni :D
20/26 anonim válasza:
Aki igazán menő, az borotvakéssel vágja, szárazon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!