Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan borotváljam le a szőrt az intim részeken?
Figyelt kérdés
vagy epiláljam le inkább??2013. jan. 20. 22:12
1/15 anonim válasza:
Epilálás fájni fog, de tovább tart a hatása. Gondolom lány vagy, ők asszem gyantázni is szoktak, de ennek olvass utána
3/15 anonim válasza:
Borotválás nem jó, mert már másnap szőrös vagy megint, epilálás nagyon fáj, gyantát javaslom.
4/15 anonim válasza:
Dezodor + öngyújtó - klinikailag tesztelt és hatásos.
5/15 A kérdező kommentje:
jah igen lány vagyok és köszönöm az eddigi válaszokat
2013. jan. 20. 22:15
6/15 anonim válasza:
barátnőmnek egyszer leborotváltam :) De hogy az milyen bajos volt. Szemérem ajkai lógnak picit és féltem hogy megsétem. Aztán meg ugrik a szex :)
7/15 anonim válasza:
arra ugye nem is gondoltál, bizonyos pasik szeretik a természetes női szőrzetet....
8/15 anonim válasza:
Sehogy,szerintem a természetes "bozót" a legjobb és nem kislányos.
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Ha 30 alatt vagy ne hallgass a fölöttem lévőkre^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!