Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12évesen normális hogy osztálytársam a 4. pasijával jár? A csaj nagyoonszép, kedves, cuki, jól társalog, nagyképű, és gazdag
Az első kapcsolata: 6hónapig tartott
A második: kb. 2hétig
A harmadik: 3-4 hétig
A negyedikkel már 4hete jár és ez a legnormálissabb kapcsolata:)
öszintén szerintem sem normális..
JÁRÁS dolog,ráér 15évesen..nekem még nem volt pasim..ugyhogy nemtudom mit nevethetnénk járásnak,de ö dolga,hozzám majd ne fusson ha dobja valaki-.-"
szerintem normális. én is 13 vagyok, 3 barátnőm volt, az első 1 évig, a második kb fél évig, a harmadik 3 hétig. ha nem csinálnak hülyeséget (pl szex) akkor nincs baj.
Én emellett pl 4-es 5-s tanuló vagyok, szóval ez a "tanulásra kéne koncentrálnia" hülyeség. és a csók is simán bele fér.
valahogy én is gondoltam.:)
A lány is 5ös tanuló,nem is rontott egyik kapcsolata miatt sem!! De ma megtörtént,aminek szerintem nónem kellett volna: A SZÁJRAPUSZI://
szerintem normális, mondjuk az összes ilyen csaj akit ismertem ribanc lett, de valakinek annak is kell lenni, meg nem feltétlenül függ össze a kettő
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!