Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti egy ilyen fiút gyávának tartotok?
Alapjáraton csendes,békés fiú vagyok.Nem szeretem az erőszakot,feltűnést.Ettől függetlenül nem vagyok elveszett ember,mert 4 éve harcművészetet űzök és kondizok.(188 cm vagyok,78 kiló,és nincs rajtam háj) A saját érdekeimért,és másokért is kiállok,van véleményem.
De van egy gyökér osztálytársam aki rám van szállva.Úgy tesz mintha a haverom lenne,közben meg folyton cs*szeget,mert engem jobban szerenek az emberek.
Például ma is,úgy tett,mintha megsértődött volna rám,beszólt valamit,fogta az egyik füzetemet és ledobta a földre.Én erre lehajoltam és felvettem,majd folytattam amit addig csináltam.Megtehettem volna,hogy elkezdek ordítani,hőzöngeni,fenyegetőzni,lökdősődni,de minek? Van derekam,le tudok hajolni,a beszólogatását meg magasról lesz*rom.Ha akarnám,simán bucira vehetném a gyereket,de a kung-fu nem arra való,hogy önelégült majmokat verjünk.
Ráadásul az erőszak további erőszakot szül,esetleg intőt,ha komolyabban megcsapom,akkor megsérülhet és engem kirúghatnak.
De ezt a gondolatmenetet a lányok aik szemlélik az eseményeket,nem látják át,csak azt,hogy valaki k*csögösködik velem,én pedig hagyom.
Ti mit gondoltak ezen alapján? Gyáva lennék tényleg? Legközelebb rúgjam hasba vagy valami?
17/F
szerintem nem kéne laposra verni szerencsétlent
csak szimplán ne beszélj vele, szerintem le fog akadni rólad....vagyis a lányoknál így van :D
16/l
Jobb is, hogy nem kapod fel a vizet, mert ezért téged tényleg kirúghatnak, intőt kaphatsz meg hasonlók. Ami azt illeti ln nem tartalak gyávának, inkább bölcsnek, hogy ilyen előre látó vagy, mit tehetsz meg. (szüleim szokták mondani, hogy: Az különbözteti meg a felnőttet a gyerektől, hogy a felnőtt előre gondolja, hogy a tettei után mi történhet.)
Ami azt illeti én kifejezetten szeretem az ilyen érett gondolkodású fiúkat :)
Előző vagyok:
*én, bocsánat a hibáért ^^ 15/L
Nagyon egoista,a fejébe vette,hogy ő "jobb nálam".
Szval nem nagyon lehet beszélni vele..
Szerintem ne is állj vele szóba,ha meg hozzád ér,üss vissza ha akarsz.Ne hagyd magad.A lányok is láthatják hogy mennyit csesztet,és 100-adszorra már ciki lenne futni hagyni.Persze hogy nem vered agyon egyből az elsőnél,de sokadszorra is legyél férfi,és üss,ha kell.Egy dolog tartózkodni az erőszaktól,meg még egy dolog tűrni azt.Olvastad Örkénytől a Tótékat? Tót Lajos végül feldarabolta az őrnagyot,addig tűrte a megaláztatásokat...Ne járj így te is! :)
Nem vagy gyáva.Dicséretes hogy használod az eszedet,de ha eljön az a végső pont,védd meg magadat! Sok sikert azzal a sráccal! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!