Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti egy ilyen fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti egy ilyen fiút gyávának tartotok?

Figyelt kérdés

Alapjáraton csendes,békés fiú vagyok.Nem szeretem az erőszakot,feltűnést.Ettől függetlenül nem vagyok elveszett ember,mert 4 éve harcművészetet űzök és kondizok.(188 cm vagyok,78 kiló,és nincs rajtam háj) A saját érdekeimért,és másokért is kiállok,van véleményem.

De van egy gyökér osztálytársam aki rám van szállva.Úgy tesz mintha a haverom lenne,közben meg folyton cs*szeget,mert engem jobban szerenek az emberek.

Például ma is,úgy tett,mintha megsértődött volna rám,beszólt valamit,fogta az egyik füzetemet és ledobta a földre.Én erre lehajoltam és felvettem,majd folytattam amit addig csináltam.Megtehettem volna,hogy elkezdek ordítani,hőzöngeni,fenyegetőzni,lökdősődni,de minek? Van derekam,le tudok hajolni,a beszólogatását meg magasról lesz*rom.Ha akarnám,simán bucira vehetném a gyereket,de a kung-fu nem arra való,hogy önelégült majmokat verjünk.

Ráadásul az erőszak további erőszakot szül,esetleg intőt,ha komolyabban megcsapom,akkor megsérülhet és engem kirúghatnak.

De ezt a gondolatmenetet a lányok aik szemlélik az eseményeket,nem látják át,csak azt,hogy valaki k*csögösködik velem,én pedig hagyom.

Ti mit gondoltak ezen alapján? Gyáva lennék tényleg? Legközelebb rúgjam hasba vagy valami?

17/F

2013. ápr. 10. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem kéne laposra verni szerencsétlent

csak szimplán ne beszélj vele, szerintem le fog akadni rólad....vagyis a lányoknál így van :D

16/l

2013. ápr. 10. 21:27
 12/18 anonim válasza:
100%
Ha pofozásra kerül a sor,próbáld úgy csinálni hogy sulin kívül legyen! Nem vagy gyáva!!
2013. ápr. 10. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Jobb is, hogy nem kapod fel a vizet, mert ezért téged tényleg kirúghatnak, intőt kaphatsz meg hasonlók. Ami azt illeti ln nem tartalak gyávának, inkább bölcsnek, hogy ilyen előre látó vagy, mit tehetsz meg. (szüleim szokták mondani, hogy: Az különbözteti meg a felnőttet a gyerektől, hogy a felnőtt előre gondolja, hogy a tettei után mi történhet.)

Ami azt illeti én kifejezetten szeretem az ilyen érett gondolkodású fiúkat :)

2013. ápr. 10. 21:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

*én, bocsánat a hibáért ^^ 15/L

2013. ápr. 10. 21:37
 15/18 A kérdező kommentje:

Nagyon egoista,a fejébe vette,hogy ő "jobb nálam".

Szval nem nagyon lehet beszélni vele..

2013. ápr. 10. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ne is állj vele szóba,ha meg hozzád ér,üss vissza ha akarsz.Ne hagyd magad.A lányok is láthatják hogy mennyit csesztet,és 100-adszorra már ciki lenne futni hagyni.Persze hogy nem vered agyon egyből az elsőnél,de sokadszorra is legyél férfi,és üss,ha kell.Egy dolog tartózkodni az erőszaktól,meg még egy dolog tűrni azt.Olvastad Örkénytől a Tótékat? Tót Lajos végül feldarabolta az őrnagyot,addig tűrte a megaláztatásokat...Ne járj így te is! :)

Nem vagy gyáva.Dicséretes hogy használod az eszedet,de ha eljön az a végső pont,védd meg magadat! Sok sikert azzal a sráccal! 18/L

2013. ápr. 10. 22:16
 17/18 anonim válasza:
Én pl. ilyen fiút szeretnék.:D
2013. máj. 11. 11:20
 18/18 anonim válasza:
figyi tesó! én is ilyen gyerek vagyok mint te nem verekszem még ha piszkálnak sem! én úgy kezeltem a helyzetet, hogy elösször csak figyelmeztetem, aztán csak ha folytata akkor kapot egy pofont amitől persze nem lett semmi baja csak megszédült aztán rólam 1-2 hónap utál le is szált a gyerek! Neked azt tanácsolom hogy tedd te is ezt! ez bizti módszer!
2013. máj. 11. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!