Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van 1 srác,kb 2 hónapja ismerem(vagyis msnen beszélgetünk) ,és egy suliba járunk,de személyesen még csak köszönünk 1másnak:)

Msn-en nem szoktunk olyan konkrét "járás" témáról beszélgetni...de mindig van valami téma,szóval van miről ebszélni:)

álltalában ő ír rám:)

Szerintetek lehet nála esélyem?Vagy csak baráti alapon akar tőlem vmit?

Hogy próbálhatnék szolidan közeledni felé?:)(nekem nagyon bejön,és azt hiszem kezdem szeretni:):):) )

én 15/L,ő: 16/F

2009. szept. 22. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem érdekled őt. Várj még egy kicsit és ha nem lép, lépj te. Vagy adj neki "gyengéd" jeleket amiből leszűrheti hogy bejön neked.
2009. szept. 22. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:

az mit jelent,h "gyengéd jeleket"?:P

amugy köszi a válaszod

2009. szept. 22. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
mosolyogj sokat rá,és a szünetekben megkereshetnéd beszélgethetnél vele.aztán msn-en pl te is gyakrabban rá írhatnál.
2009. szept. 24. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért vagytok úgy oda az MSN beszélgetésért. Annyira személytelen. Szerintem próbáld elkapni suli után, és ha tényleg érdekled, szánni fog rá időt, hogy élőben is beszélgessetek.
2009. szept. 24. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én magamból indulok ki, ha én már beszélgetek msnen egy csajjal és bejön nekem... akkor azért veszem a fáradtságot és suliban is beszélek vele...

Szóval 3 lehetőség van.:

- Csak barátkozni akar veled.

- Annyira félénk vagy tapasztalatlan hogy le sem esik neki a helyzet, ergo neked kell megtenned az első lépést.

( Ez általában ciki, de szerintem fel se fogja.)

- Csak MSNen van nagy pofája.

Ezt könnyen kiderítheted ha msnen mondod neki hogy suli után dumálgassatok már ne csak msnen... ez rá nézve elég gáz, de ha bejön neked.

18/F

2009. szept. 24. 20:53
 6/6 anonim válasza:

Szerintetek bejövök a lánynak??

Valamelyik nap megyek a boltba egyszer csak megpillantom ránézek köszönünk egymásnak egymásra mosolygunk.. az egyik bnőjével gyakran hivnak sétálni.. suliban is mondják h menjek oda ha hozzám szol az illető a szemembe néz és mosolyog..

2010. szept. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!