Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Van 1 srác,kb 2 hónapja ismerem(vagyis msnen beszélgetünk) ,és egy suliba járunk,de személyesen még csak köszönünk 1másnak:)
Msn-en nem szoktunk olyan konkrét "járás" témáról beszélgetni...de mindig van valami téma,szóval van miről ebszélni:)
álltalában ő ír rám:)
Szerintetek lehet nála esélyem?Vagy csak baráti alapon akar tőlem vmit?
Hogy próbálhatnék szolidan közeledni felé?:)(nekem nagyon bejön,és azt hiszem kezdem szeretni:):):) )
én 15/L,ő: 16/F
az mit jelent,h "gyengéd jeleket"?:P
amugy köszi a válaszod
Én magamból indulok ki, ha én már beszélgetek msnen egy csajjal és bejön nekem... akkor azért veszem a fáradtságot és suliban is beszélek vele...
Szóval 3 lehetőség van.:
- Csak barátkozni akar veled.
- Annyira félénk vagy tapasztalatlan hogy le sem esik neki a helyzet, ergo neked kell megtenned az első lépést.
( Ez általában ciki, de szerintem fel se fogja.)
- Csak MSNen van nagy pofája.
Ezt könnyen kiderítheted ha msnen mondod neki hogy suli után dumálgassatok már ne csak msnen... ez rá nézve elég gáz, de ha bejön neked.
18/F
Szerintetek bejövök a lánynak??
Valamelyik nap megyek a boltba egyszer csak megpillantom ránézek köszönünk egymásnak egymásra mosolygunk.. az egyik bnőjével gyakran hivnak sétálni.. suliban is mondják h menjek oda ha hozzám szol az illető a szemembe néz és mosolyog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!