Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszene ez?
Nemrég láttam egy oylan választ, ahol ugyanezt írták le, csak a lány csinálta a fiúnak. Han és fordítva mi a helyezt?:DXD
Szóval, ha randin pl fagyizás közben mikor már érezhető, hogy bejövünk egymásnak, akor megkérdezném a lányt, hogy kér-e a fagyimból, és ha igent mond, akkor belenyalok, és megcsókolom.
Lányok! nektek ez tetszene? Kort is légyszi! Köszi!
17/F
Hát én max akkor örülnék neki mikor tényleg van vmi bizsergés a levegőben. Akkor szerintem elpirulnék utána, de nagyon :) Örülnék neki. Viszont ha olyan srác lenne aki nekem nem jön be attól nem örülnék ha csókot kapnék.
Ha nagyon "prűd" akarok lenni, akkor nem engedem hogy belenyaljon a fagyimba egyéb egészségügyi okok miatt. :)))
De ha már majdnem 100-as hogy összejövünk akkor elöbb utóbb úgyis lenne "nyálcsere" :D :)
A srác úgy gondolta, hogy ő belenyal a saját fagyijába és megcsókolja a lányt, és így kap a fiú fagyijából.
Én a természetességet szeretem, és ha valaki x ideig gondolkodik azon, hogy megtegye-e vagy sem (mert, hogy tetszene -e, akkor ez manipuláció, tehát), akkor az nem az.
Ha már együtt vagyunk és tényleg fesztelenek vagyunk egymással, őszinték, akkor persze, mindig attól függ, hogyan jön valami. Lehet valami ciki is, erőltetett, nem oda illő, vagy a másik viselkedéséhez amúgy nem passzoló is, nem attól függ, mit csináltok.
Ha megkérdezi, hogy belenyalhat e a fagyimba csak akkor mondok igent ha bejöna srác. :)És persze akkor már a csók is jöhet.
Ha nem akarok vele csókolózni, nem kedvelem akkor természetesen nem adok a fagyimból, de már jóval elötte észreveheti rajtam a pasi, hogy hiába teper. Szerintem egyértelmű! Nyálcsere így vagy úgy. :D
20:01
"" akor megkérdezném a lányt, hogy kér-e a fagyimból, és ha igent mond, akkor belenyalok, és megcsókolom"..miért te nyalsz bele a fagyijába,ha ő kér a tiédből??"
sztem arra gondol, hogy belenyal a saját fagyijába és azt adja át csókon keresztül Oo érdekes ötlet.. :D
Ha egy lány teszi ezt, akkor az nagyon kellemes dolog (főleg egy fiúnak, hisz ennél határozottabb visszaigazolást keresve se lehetne találni arra, hogy tetszik a lánynak).
Ha ezt egy fiú teszi az nagyon könnyen negatívan csaphat vissza. Három lehetőség van:
1. Tetszel a lánynak és a hátralevő fagyit vagy így eszitek meg vagy sehogy, mert mire szabad lenne a szátok, mind elolvadna.
2. Tetszel a lánynak, de bizonytalan és egy ilyen elég "nyomulós" húzással csak eltaszítod magadtól, főleg ha előtte egy visszafogottabb fiú képét vázoltad előtte.
3. Nem tetszel neki és ebben az elhatározásában csak megerősíted, egyben okot adsz neki, hogy végre otthagyjon.
Szerintem hanyagold ezt az egész fagyiba-nyalós-csókos dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!