Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szeretitek/szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek/szeretnétek/tetszene ha a párotok verset írna nektek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, amikor ezzel lep meg a barátom. Szegényem mindig úgy szégyelli a kis költeményeit, mert szerinte nem jók, de nekem akkor is tetszenek. Egyszer majd összegyűjtöm az összes kis szösszenetét, és szépen megszerkeztve kinyomtatom, hogy lássa igenis sokat jelent nekem, hogy megpróbálja így is kifejezni az érzéseit.
2010. nov. 13. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem nagyon romantikus lenne. Csak ne csöpögjön. :))
2010. nov. 13. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Sztem felesleges törnöd magad. A lányoknak csak a külső a fontos, szal ha bejössz neki, nincs szükséged versre, ha nem akkor meg hiába tepersz.
2010. nov. 13. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem írt egyszer, meghatódtam, gyönyörű volt. :)

(22 éves volt akkor párom)

2010. nov. 13. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
aha az naon ari a fiútol!
2010. nov. 13. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
őszintén... én nem rajongom az ilyenekért.
2010. nov. 13. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
én pont ma kaptam a barátomtól életem első versét:) nagyon aranyos volt(L) :)
2010. dec. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!