Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok és még nem volt barátom, ciki?
Miért gúnyolódtok?
12évesen a gyerekek a fütykösükkel játszanak,pelyhedzik a szakálluk meg mutál a hangjuk...
Akkor te mit akarsz?
Ajj ilyen idióta kérdést...ezért "gúnyolódunk,mert arra se vagy érett,hogy ide írj,dehát nagy az Isten állatkertje és kicsi a kerítés,te meg hát kiszöktél...
Már megbocsáss,de erre,h adjunk normális választ?!:S
IGEN! Baromi ciki,szóval menj a westendbe vagy regizzd fel magad love.hu-ra és ha ügyes vagy akkor pár nap mulva találsz magadnak egy kis gyereket magad mellé,akivel papás-mamásat játszhatsz!!!
Ááá...már többet nem is mondok:S
Gratulálok. 12 évesen tényleg mit szeretnél, gyereket, házat, kocsit?
"...nem volt barátom..."
Nekem van fiú és lány barátom is. ( Nem, nem vagyok 'meleg' ) Barátnőm ( "csajom" ) nincs. És nem érzem cikinek... És szerintem neked is van ilyen jellegű barátod.
Inkább játssz valamivel a g
Upsz... elküldtem bocs. Na szóval inkább játssz valamit... és ne ide írogass.
14/F
ennél már csak ez a sok érett, tapasztalt okos kis 14 éves a viccesebb xD akik osztják itt szerencsétlent....Milyen világban élünk, emberek?? Áhh...
L/23
Istenem .. nyugii máá ! :D
basszus.. 12 vagy .. énis annyi vagyok .
votl már barátom , DE ; a barát szó annyit jelent hogy : megkérĐezte a fiú , Járunk ? és mivel tettszett , és kedves volt azt mondtam igen , Járjunk !
(=
Đe ebben nem volt semmi EXTRA , vagy DURVA max csak annyi .. hogy megfogtuk egymás kezét , puszival köszöntünk el egymástól , és ha egyedül voltunk akkor ölelkeztünk , vagy csókolóztunk xD Đe ezek szerintem nem olyan iszonyat brutál dolgok könyörgöm .. :)
régen bizony nem volt ilyen .. akkor az volt a szégyen ha valakinek már ilyen fiatal korában volt barátja !
ma pedig az a szégyen ha valakinek ilyenkorában NINCS barátja .. ! szóval ezek a hülye felnőtt beszólások olyan feleslegesek . hogy nagyon.. nem értenek meg minket ,, és ez nekünk ugyanolyan rossz mint nekik ! szóval nyugii . csajszi , nem gáz , nem maradtál le semmiről , majd ha úgyadódik rátalálsz a NAGY Ő -re ha nem akkor sincs baj , keresgélj ;) na Sziaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!