Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok és még nem volt barátom, ciki?
Nem is értem, hogy hogy mersz ide egyáltalán ilyet irni... :S Úristen! Én elsüllyednék szégyenemben, ugyanis 5 évesen már csókolóztam, és 9 évesen már szexeltem!
Te nagyon le vagy maradva kislányom!!!!!!!!!!!!!
De komolyra forditva a szót: SZÁNALMAS VAGY! MÉGIS MIT IRJUNK NEKED HOGY FELFOGD HOGY MÉÉÉG GYEREK VAGY????????????????????
L/22
Igen, már 10éves korodra kellett volna lenni barátodnak és 12 éves korodra már rég nem kellene szűznek lenned...
Egyébként az ciki ha nekem 16évesen volt először?
nem volt még barátod? oviban sem? biztos játszottál már vkivel sokat, vele miért nem barátkoztál össze? komoly problémáid lehetnek, hogy ha nem tudsz barátkozni...
komolyan...
mondd csak, a 11 éves barátaid mit csinálnak a pasijukkal? pff. ezt teszi a média. én 12 évesen a gép elő sem engednélek..
az előző arra utalt, hogy egyáltalán nem baj!:D
csak van a sok hábiszit aki azzal feszít, hogy ez meg volt meg az, meg hogy ilyent dugtam meg olyant!
Majd eljön a te időd majd érezni fogod mikor mondhatsz, egy fiúnak igent és majd a csók stb...
üdv. 14/F
ezek a mai fiatalok.....:D
szánalom-.-
basszus vegyétek már észre hogy kamukérdés
minek veszitek komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!