Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irogatnak ide 13-4 évesek mindeféle műgonddal?
2009. szept. 22. 18:00
mert nekik az komoly probléma, még ha egy idősebbnek hülyeség is. te sem voltál teljeskörűen tájékozott és minden tudás birtokában ennyi idősen:) na meg nem az a gond hogy 14 évesek írnak hülyeségeket, hanem hogy az imént egy 21 éves lány kérdezte meg például azt hogy teherbe eshet-e előváladéktól. szerintem inkább ez az elszomorító, ha valaki ennyi idősen is tudatlan. 20L
amúgy nemtudom:D:D:D
én is csak néztem:D
és vajon miért nem voltunk a tudásnak birtokában ennyi évesen?? mert nemvolt rá szükségünk. Nem d*gtunk, nem pettingeltünk, hanem szépen suliba jártunk és suli után barátkoztunk, nem pasiztunk-csajoztunk komolyabban, max puszi szintig!!!
2009. szept. 22. 18:07
Amikor mi voltunk gyerekek, nem a szgép előtt kockultunk, hanem emberi kapcsolatokat létesítettünk, szüleinkkel beszéltük meg, amit meg kellett :)
2009. szept. 22. 18:11
6/11 anonim válasza:
Persze,hogy igen. És vigyázzatok a 73. órában,mert akkor a pasidnak leeshet a nemiszerve.
---
Komolyra fordítva a szót: IGEN. A tabletta sem 100%-os megoldás. Egy nagy adag hormont kaptál,aminek vannak mellékhatásai (ez lehet a "barna folyás"-od is).
2009. szept. 22. 18:57
Mindenki a múltal foglalkozik?!
(,ha azt nézzzük régen meg 16 évesen már megesküdtek.Igaz akkor az az idő volt.)
Jójó nem azt mondom ill. írom ,hogy 14 évesen már szex-nek .Szerintem a legtöbb fiatal azért is veszitiel hamar a szüzességét mert a szülei nem voltak/vannak elég figyelmesek gyermekükre ''elmehetek bulizni? persze kicsim,"lazára vannak engedve sok mindent megengednek Nekik jöhetnek hajnalban haza stb..A baráti körük is a "piások,dohányosok" közé tartozik még csak 14 évesen.
fiatal korosztály túlhamar akar felnőni sajnos.
2009. szept. 22. 20:37
amúgy jahh poén még az is ,hogy oda is írják 14 éves xĐ
2009. szept. 22. 20:38
17-18 éves fejemmel sem értem a "mai fiatalságot". Én mégsem kérdeztem semmi hülyeséget ilyen oldalakon. Furcsa.. Én még lehet, hogy tudtam olvasni, szülőktől kérdezni, stb? Mindenki túl korán akar érni...
2009. szept. 22. 22:18
Azért mert te sem voltál tájékozott 13-"4" éves korodban...És nem minden 13-"4"éves gyerek b@szik orba szájba mindenkivel,és nem piálnak,drogoznak,cigiznek.
2009. nov. 19. 18:08
Kapcsolódó kérdések: