Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szemét vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemét vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon utálom a túl sok anyajegyet egy ember testén és a szeplőktől is hányingert kapok...és nem tudok olyan emberrel összejönni akin ezekből túl sok van egyszerűen kiráz tőlük a hideg és kavarog a gyomrom

rajtam az egész testemen 3 anyajegy van

de emiatt utasítottam vissza már udvarlót...és leszemeteztek engem...Én szex közbe nem bírnék hozzáérni úgy h ilyen kidudorodó anyajegyeket megfogok

szemét vagyok emiatt?

2013. ápr. 10. 02:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy szemét, de nem mindegy, hogyan közlöd ezt. Vedd számításba, hogy az anyajegy egy átlagos dolog, és te vagy, aki egy átlagos dolgot nem tud elviselni. Maga az, hogy nem bírsz valamit elviselni nem szemétség, ha viszont közlöd valakivel, hogy undorodsz az anyajegyeitől, az tényleg genyó dolog :).
2013. ápr. 10. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is valahogy így vagyok ezzel az anyajegy dologgal, legalábbis a kidudorodóval kapcsolatosan, vmint a szemölccsel is, de a szeplő pl. aranyosabbá tud tenni egy arcot. F/20 (A szőrös hát nekem is a legrosszabb rémálmom, de ez nálam talán érthető).
2013. ápr. 10. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy ettől szemét, de ez olyan, mintha a könyöktől vagy a körmöktől undorodnál, mindenkinek vannak anyajegyei. Megértem, mert mindenkinek van egy bizonyos ízlése meg mindenkinek van, ami nem tetszik, szemét nem vagy, de egy picit ez szerintem felszínes, hogy csak anyajegyek miatt utasíts vissza valakit. Ne csodálkozz azon, ha valakinek ezt mondod indoklásként és leszemetez téged, ha tényleg ezzel indoklod a másik arcába, akkor alá is írom, ez szemét dolog tőled.
2013. ápr. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!