Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú-férfi, aki még csak meg sem érintett soha egy nőt sem?
Egyszer fent,egyszer lent.Kamasz koromban futottak utánam a lányok,aztán pangás volt.Mostanában se szaladnak utánam,de azért akad egy-két jelölt.
Mozduljatok ki rendszeresen és előbb vagy utóbb belebotlotok egy lányba!
Amúgy én is 22 vagyok.Szóval a kor kifogás nem jött be.:D
ha nem így nézek ki akkor van még esélyetek a csajoknál :
12-es vagyok
Gratula a fogyáshoz :)
Volt egy osztálytársam aki így nézett ki mint a képen a srác na jó talán rosszabul,de még is lett barátnője.(nagyon nem volt gazdag)
20 évesen nekem sincs és nem is volt senkim.Bár legalább fiatalabb koromban jobban bejöttem a csajoknak.1-ik meg is mutatta 5.-ben a nemi szervét :D Engedély nélkül puszilgattam csajokat...(bár nem ellenkeztek)
Most pedig....folyton megkapom h csontos vagyok.Már a 3-ik csaj mondja nekem h szerinte ő el tudna engem verni mert vékony vagyok :O XD.Ezek után be se merek próbálkozni.Hízni meg nem tudok.Már így is annyit eszek mint 1 disznó.Szó szerint egész nap eszek.És hát persze a pofaszerkezetem se vmi csábító,tehát...Semmi esély.
Koszi:)
"Volt egy osztálytársam aki így nézett ki mint a képen a srác na jó talán rosszabul"-Valami varázsló volt? XD
Pénz se segít. Nő ha rondákhoz megy feleségül-> 100% a pénze kell és nem a ronda férfi (Teljesen mindegy hogy tele van sok szép belsővel).
Nő gondolkodása: szép férfi: mindegy milyen vagyona van.
ronda férfi: hozzámegy a pénzéért,
majd megkopasztja, és
otthagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!