Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők mitől férfias egy férfi? (csak külsöségek érdekelnek)
hajlandó vagy engedményt tenni,ha nem pont "álom pasi"
ilyen pasit keresel?
ilyen e a párod?
1-es vagyok... Na jó akkor én válaszolok egy egyeneset. Amiből nem engedek: - szép, fehér, egészséges fogak, - ne legyen ilyen sápadt fehér bőrű, sötét szőrzettel, - ne legyen puhány, puhos, pocakos...
Amiből engedek: - nem baj ha nem magas, - mindegy milyen színű és fazonú a haja,- mindegy milyen színű a szeme, - nem fontos, hogy kigyúrt, izmos legyen, sőtt ne legyen az, de legyen sportos testalkata, mondjuk mint egy focistának...
Az én párom pont ilyen...
Mitől férfias?
Vagy milyen férfi jön be?
Nem mindegy....
Én a vékony testalkatúakra bukom. Kövérség és izomkolosszusság taszít.
Ne legyen kopasz. Minimum pár centis haja legyen, maximum nincs.
A fején nem muszáj borotválkoznia... kérdés mi áll jól az arcához.
Aztán ne legyen ilyen csupaszcsiga sem, aki leszedi a szőrt a testén, az nem jön be, kivéve, ha sportol vagy mit tudom én. A hónalján persze irthatja.
És legyen kisugárzása. természetes és ne mesterkélt...
Járjon rendes ruhákban, és ne legyen koszos és szakadt.
Ünnepekkor ne a munkába járósba öltözzön...
"#8ma12:50Ezek a nagyot akaró,de semmitmondó válaszok..."
Halljuk-halljuk a kicsit akaró, sokatmondó válaszod.
Legyen egyszerü, megbizható, férfias, ami azt jelenti számomra, hogy nem huzza be a farkát, ha ki kell állnia a családjáért, bárkivel szemben. Erezzem, hogy biztonságban vagyok mellette.Ne nyafogjon, ha egy kicsit megfázott, legyen rendezett, és rendszeres.Legyen magasabb nálam, jó testalkatu, ne legyen kopasz,ápoltság férfiasan sugározzon rajta.
Egyébként az igazi férfiak azok nehezen tudnak hüségesek maradni, mert szerintem az ilyenek nagyon vonzzák a nõket, tisztelet a kivételnek!
mitol ferfias egy ferfi? kb 23 eves koromtol kezdve elkezdett veszettul tetszeni a borosta, ebbol nem birok mar engedni
imadom ha a ferfi magas (en 167, a parom 191)
nem szeretem a vekony pasikat, nem kell hogy egy kigyurt allat legyen, de ha megfog vagy megolel es megcsokol akkor erezni akarom hogy sokkal erosebb nalam
o es legyen nagyon jo illata, ebbol sem birok engedni, bar ez inkabb a kemian mulik szerintem, valtoztatni nem nagyon lehet ha nincs meg
kb ennyit a kulsosegekrol, masok mar ugyis leirtak a tobbit :P
27/N
Szőrtelenség: vagyis a sötét szőrzetű, háton is bundás egyének hiába férfiasak más tulajdonságaik alapján, a szőrösségük miatt taszítóak.
Formás fenék.
Egyenes tartás, határozott járás.
Izmok: nem a kondis pasikra gondolok most, hanem arra, hogy jó látni, hogy nem egy puhány fotelkirály az illető. Vagy látszódjon az izom, vagy tudjon cipekedni a hapsi, amiből látszik, hogy van testi ereje.
Stb...
Legyen ápolt külsejű, ami nem azt jelenti, hogy mindig tiptop elegánsnak kell lennie, a sportosság öltözködésben is jobban tetszik. Testalkata legyen olyan, hogy lássam, tesz valamit azért, hogy jó karban legyen. Nem kell kigyúrtan izmosnak lennie vagy horpadtkockás hasúnak, de azért ha szikárabb is, látsszon rajta, hogy nem nyámnyila, és például simán az ölébe tud kapni. Ha pl. van egy pici pocakja, de tesz ellene, az már jó. Legyen legalább olyan magas, mint én, de inkább picit magasabb. Nekem is tetszik, ha van szép haja, de ha nincs, az sem kizáró ok, viszont csak akkor borotválja, ha erre jó oka van (pl. sport). Ugyanez a testszőrzetre is igaz, nem tetszenek a csupaszcsigák.
Szóval ami nekem férfias: magasabb nálam, látszik, hogy elég erős, nem puhány, és van némi egészséges testszőrzete, plusz ápolt. A többi már belső tulajdonság...
"#15 Ne nyafogjon, ha egy kicsit megfázott"
és a földönkívülieknél már talán találtál ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!