Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartósan megelégednétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartósan megelégednétek egy szeretői státusszal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy régóta nagyon vágytok valakire, aki nem független. Belemennétek egy ilyen helyzetbe is, csak hogy valamilyen szinten megkapjátok az illetőt? Lehet ez hosszú távon elég, vagy előbb-utóbb törvényszerűen többet akar valaki?

Már évek óta vágyok egy férfira, tudom, hogy ő sem közömbös irántam, de most úgy érzem, hogy mindent megtennék azért, hogy legalább egyszer vele lehessek. Már nem érdekel semmi következmény.

2013. ápr. 9. 12:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy ha ő is akarja, akkor annak a kapcsolatnak már úgysem sok jövője volt. Ha annyira tökéletes lenne az életük, akkor eszébe sem jutna másra nézni és be is vallani neki, hogy vonzónak találja. Azért nem minden fekete és fehér.
2013. ápr. 9. 12:56
 12/20 skyton ***** válasza:
Ha olyan a pasi, akkor mindegy, hogy veled vagy mással de szerintem megcsalja a barátnőjét. Ne menj bele!
2013. ápr. 9. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A baj az, hogy már nem érdekel semmi következmény. Nem csak a családjára és más emberek életére kellene tekintettel lenned, hanem a saját értékedre is. Egy nullával teszed egyenlővé magad 15 perc dugásért. És miért? Mert szép kívülről? Kevés ennél szánalmasabb dolog van. N29
2013. ápr. 9. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
nem lennék jo szeretö mert én minden nát tisztelek. igy távol áll az tölem hogy bántsam öket
2013. ápr. 9. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Jajjjjj de széééép megfogalmazás kedves 13-as!!!! Minden benne van!!!!
2013. ápr. 9. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. ápr. 9. 14:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Soha. Belegondolnàm magam a pàrja helyébe, mit éreznék, ha a szeretett pâromnak nôje van....nem is kérdés.
2013. ápr. 9. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem! És te sem fogsz egy idő után.

Szerintem jobb egyedül, mint benne lenni egy ilyenben. Csak magadra gondoljál, te tudsz úgy élni h vkinek csak arra kellesz? Nekem nem is kellene olyan férfi, akinek nem én vagyok a legfontosabb az életében. (Ezért nem is kezdtem soha elvált, gyerekes pasikkal, pedig volt akiért nagyon oda voltam, de tudtam nem fog működni).

2013. ápr. 10. 21:05
 19/20 valook ***** válasza:
19 év után váltam el, mert a férjemnek 2 éve szeretője volt. Most is megvan a hölgy, együtt élnek. Én jöttem el a közös házból, megalázva, lefogyva, sirva. A hölgy most boldog, imádja az exem. 4-en vagyunk barátnők, mind igy jártunk. A szeretők boldogan élnek a mi exeinkkel. Akkor most én ne legyek szeretője senkinek? Miért? Ők megkapták amit akartak, megbecsülik, szeretik őket. Nekem nem jár ugyanez? Én várom, hogy egyszer csak összefutok egy független emberrel. De ugy látom, olyan nem akar érkezni. 49N
2013. ápr. 12. 12:34
 20/20 lenlo válasza:

Érdekes, hogy ennyi konzervatív hozzászólás érdekezik.

Én szinte egész eddigi életemben hosszútávú (2-7 év) kapcsolatokban éltem, ilyen-olyan kísértésekkel, melyeknek inkább többé, mint kevésbé álltam ellen.

Szerintem minden attól függ, hogy a felek mit várnak attól a kapcsolattól. Persze nem csak a felszínen, hanem valóban.

Ha testi vonzódásról van szó, és ez kölcsönös, persze emberi rokonszenvvel kiegészítve, akkor nem látok benne problémát. Ez nem család szétverés nézetem szerint, hanem a biológia.

Az a hölgy és barátnői, aki sok évi házasság után vesztette el a férjét, szerintem azt a jellemző, elterjedt hibát követte el tartósa, talán a kapcsolat eleje óta, hogy nem vette figyelembe a partnere valódi igényeit. Vannak dolgok, amit a másik nem mond el, elvárja, hogy megérezzék és kérés nélkül hozzájusson. De ez fordítva is igaz, ezt a hibát egy férfi is elkövetheti és el is követjük sajnos. Persze van úgy, és ez egy párkapcsolaton belül, akár idővel is változhat, megváltozhat, hogy tudunk, érezzük az igényt, de nem akarunk alkalmazkodni hozzá, mert akkor már mi nem azt a kölcsönösséget kapnánk a kapcsolattól, amire mi vágyunk. Na ekkor, ha az igény különbség nagy vagy növekvő, szembe kell nézni az elválással vagy azzal, hogy a másik előbb-utóbb ki fogja vagy legalábbis megpróbálja az igényét máshol kielégíteni. (nem csak szexről lehet szó)

Visszatérve a kérdésre, úgy érzem a rokonszenv is megvan a nyers testi vonzódáson kívül. Ez nagyon jó kombináció, ahol ha nem mind a ketten ugyanazt akarjátok, akkor vigyázni kell, hogy ne sérüljön senki. Tehát belemennék, de csak addig és úgy, míg mindketten valójában is csak ugyanazt várjátok a kapcsolatotoktól.

F/42

2013. ápr. 19. 05:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!