Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiuknak bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuknak bejönnek az ilyen lányok? (lent)

Figyelt kérdés
Szőkésbarna haj, világoszöld szem. Alakom jó, mivel sportolok. Általában cicanadrágot hordok, bakancsot és feliratos pólókat . Nyáron pedig farmersortot tornacipőt ls lenge felsőket (akkor ki is szőkülök). Szeretek kosarazni, a focit nézni szeretem. :) Nem vagyok visszahúzódó de mindig ésszel csinálom a dolgokat, nehogy következmények legyenek. Egy társaságba hamar beilleszkedem, és szeretnek is az emberek. A suliban minden erölködés nélkül népszerű vagyok. Szeretek flörtölni, de nem viszem tulzásba. Életvidám vagyok cdak néha fordulok be, és jo a humorom. Ezen kivül értelmes vagyok és sueretem az új dolgokat, ha lehetne akk minden nap lenne egy uj barátom, de mivel a környéken az összes érdemleges tinit ismerem ezért nem lehet. Szal bejönnek nektek az ilyen lányok?
2013. ápr. 8. 23:31
1 2 3 4
 21/34 ájszíjú ***** válasza:
83%

Eleg szanalmas hogy kiirsz ide egy privat beszelgetest, es az meg gazabb hogy gyikon probalsz ismerkedni

2013. ápr. 9. 00:02
 22/34 anonim ***** válasza:
37%
@anyád a szánalmas te némber. Mások is ezt tették anno.
2013. ápr. 9. 00:03
 23/34 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold, művelődj. Ne vegyél példát a tvből. Így öltözködni bárki tud. Ilyen személyiséggel ha nem fejleszted egy értepmes pasit sem fogsz tudni megtartani.
2013. ápr. 9. 00:04
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Mindezt úgy, hogy a tükör előtt álltál ;) Ócska lotyó! :D
2013. ápr. 9. 00:11
 25/34 anonim ***** válasza:
80%

Hát a szövegből azt veszem le,hogy fényezed magad :DD

Amúgy nekem nem jön be az ilyen cicanaci+BAKANCS?! miafas.z

cicanaci az ok,de hozzá bakancs?! XDDD

szal nem jön be,focit se szeretem.

2013. ápr. 9. 00:17
 26/34 anonim ***** válasza:
Kicsit "lengén" öltözöl nekem, meg fiatal vagy.
2013. ápr. 9. 00:28
 27/34 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonlíthatsz arra a lányra, aki nekem tetszik, csak ő 20 éves.
2013. ápr. 9. 00:34
 28/34 anonim ***** válasza:
Konkrétan végig fényezed magad, mintha csak azért írtad volna le ezt ide, hogy bemutathasd önnön nagyszerűségedet. Persze nem biztos, hogy beképzelt vagy, mert nem ismerlek, de a kérdés alapján annak tűnsz.
2013. ápr. 9. 00:50
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan nagylánynak akarsz tűnni típusú kis 15 éves vagy. Ez már abból is látszik hogy 15 ÉS FÉL éves vagy. Sosem értettem mire fel kell ezt hangsúlyozni. 15 és kész. :D Amúgy igen, rossz tulajdonságok hol maradnak vagy az nincs? esetleg egy kis beképzeltség. Bár a leírtak alapján hasonlóak a tulajdonságaim mégsem hasonlítunk egyáltalán. Fakadhat a stílusból talán.
2013. ápr. 9. 01:22
 30/34 anonim ***** válasza:
igen nekem nagyon bejon szerelmes is lettem.
2013. ápr. 9. 01:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!