Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiuknak bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuknak bejönnek az ilyen lányok? (lent)

Figyelt kérdés
Szőkésbarna haj, világoszöld szem. Alakom jó, mivel sportolok. Általában cicanadrágot hordok, bakancsot és feliratos pólókat . Nyáron pedig farmersortot tornacipőt ls lenge felsőket (akkor ki is szőkülök). Szeretek kosarazni, a focit nézni szeretem. :) Nem vagyok visszahúzódó de mindig ésszel csinálom a dolgokat, nehogy következmények legyenek. Egy társaságba hamar beilleszkedem, és szeretnek is az emberek. A suliban minden erölködés nélkül népszerű vagyok. Szeretek flörtölni, de nem viszem tulzásba. Életvidám vagyok cdak néha fordulok be, és jo a humorom. Ezen kivül értelmes vagyok és sueretem az új dolgokat, ha lehetne akk minden nap lenne egy uj barátom, de mivel a környéken az összes érdemleges tinit ismerem ezért nem lehet. Szal bejönnek nektek az ilyen lányok?
2013. ápr. 8. 23:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de hány éves vagy? Mert eléggé a buta liba szintjén fogalmazol.
2013. ápr. 8. 23:44
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Privátban kértelek, hogy küldj képet. Mivel nem küldtél, nincs más mondatom: B@SZD MEG!
2013. ápr. 8. 23:46
 13/34 anonim ***** válasza:
fujj nem utálom a focit
2013. ápr. 8. 23:46
 14/34 A kérdező kommentje:
Bocsánat alapbol nem ilyen vagyok irásilag :) csak telorol vagyok (helyesírási hibák) és fáradt vagyok nem tudok már koncentrálni a szöveg minőségre. Amugy 15 és fél
2013. ápr. 8. 23:47
 15/34 A kérdező kommentje:
ó szegény cicafiú megsértődött mert nem küldözgetek egy tök idegennek képeket. Amugy itt kérdeztem és nem priviben, szal itt kérj képet ha már osztasz!
2013. ápr. 8. 23:51
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is telóról vagyok, én is fáradt vagyok. Nem kötözködni akarok, de ez úgy tűnik nem kifogás.
2013. ápr. 8. 23:51
 17/34 A kérdező kommentje:
De nem te írtál annyit mint én. hidd el, még magyarversenyen is indultam. És majd holnap megmutathatom hogy tudok írni. ha jól vagyok. Mer pluszba még fáj is a fejem
2013. ápr. 8. 23:55
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatod a női kifogások kincsestárának királynéje! :D
2013. ápr. 8. 23:55
 19/34 anonim ***** válasza:
23%

Képet kértem a kérdezőtől és ezt válaszolta:

"Á baz.*meg nem! Akkor mit érdekel egy 15és fél éves lány képe téged! Van rossz élményem, 18 fölötti pasik majd akkor jönnek képbe ha nagykoru leszek"

* ki volt írva rendesen csúnyán a szó. :D

2013. ápr. 8. 23:58
 20/34 A kérdező kommentje:
Okéé tudom de télleg! Ma 9 oránk volt suliba plusz edzés. És olyan vagyok most mint akit vertek :D
2013. ápr. 8. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!