Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú itt azt kéri hogy küldjek neki fényképet ( pl. segg mell vagy a pinámról) nem nagyon szeretnék. De lehetne bajom belöle?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 19:43
11/22 anonim válasza:
Úristen miért feltételezitek ezt? és ha csak meg akarja nézni?... rögtön a rossz oldalát nézitek... nem fogsz felkerülni a netre ha megbízható személynek küldöd!!!
12/22 anonim válasza:
Küldjél ha akarsz....
De olyat amin nem vagy felismerhető.
kaptam már én is egy pár "olyan" képet de csak saját felhasználásra.... :-)
13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm... de nem.küldök .. :).
2013. ápr. 8. 20:32
14/22 anonim válasza:
Amanda Todd is csak egy képet küldött a melleiről...
15/22 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ő is és azert se szeretnék küldeni..
2013. ápr. 8. 21:53
17/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom azért kérdeztem ... :).
2013. ápr. 24. 18:41
19/22 anonim válasza:
Ha olyat küldesz, amin nem vagy felismerhető, akk nem tudja bizonyítani, h te vagy az, így te nyugodtan mondhatod utána, h netről szedted le... Egy ilyen kép jöhtne nekem is :)
20/22 Duflas válasza:
baszod,nem tök mindegy? míg van "fészbuk" ahogyan ezt TI primitívek írnátok úgyis te is kiteszed a seggedet,a pinádat nap mint nap. Lefogadom hogy neked sincs életed és egész nap azon gondolkozol reggeltől estig hogy milyen legyen a háttered meg persze a profilképed...idióta sznob
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!