Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm kb 163 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm kb 163 cm magas és 77kg, de hiába mondom neki nem tűnik olyan kövérnek, úgy van vele hogy ezt csak jóindulatból mondom. Emiatt elég visszahúzódó lett. Szerintetek kövér?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 19:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10: nem eszik rendesen, mert problémái vannak vele

Sportol is, de az nem épp olyan amivel sokat lehet fogyni(tenisz)

+ apukájától is örökölte a duciságot

2013. ápr. 8. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem bejön :D

de a nagy többségnek nem

F19

2013. ápr. 8. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
én 164cm vagyok és 74kg ugyan úgy gondolkozom, minz barátnőd és ha barátnőd makacs akkor jobb hogy ha elfelejted hogy meggyőzdd arról hogy nem az mert neki ez a téma kellemetlen (szerintem)
2013. ápr. 16. 22:36
 14/14 anonim válasza:
Simán randiznék vele! ;)
2021. jan. 3. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!