Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
van egy bnőm és rajta keresztül netről ismerek egy srácot de nem beszéltünk nagyon sokat..
szóval kb egy hónapja talizni hívott de a tali napján hívott hogy nem jó, mert bent kell még maradnia a suliban és mondta hogy tegyük át tavaszi szünetre. oké.. akk ráírtam hogy mi van vele hogy akk most a szünetben találkozzunk mondta hogy persze, aztán megbeszéltük kb a napot.. akk aznap előtt rámírt hogy akkor jó lesz e nekem meg ilyenek és megbeszéltük.. de am kedves és a telefonba is szimpi volt. Aztán szólt rá egy órára hogy családi program lesz és nem tud és hogy sajnálja.. nekem picit elegem lett hogy már 2.jára van ez és mondtam hogy oké de ha akar vmit majd akkor írjon (egy kacsintós fejjel) és elköszöntem..ő meg :) fejjel mondta hogy feltétlenül fog keresni még
és az a bnőm aki ajánlotta ő találkozott vele és a bnőmre hajtott de neki enm jött be..és tök szarul esik h a bnőmmel simán találkozott és most ezt nem értem..ráadásul a szünet óta egyáltalán nem keresett..mondjuk annyira nem tetszik de szerintem egy talit megért volna a dolog.. mit gondoltok miért ilyen?
bnőm szerint egy nagyon laza ember
egyidősek vagyunk
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!