Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEgvan a 150 %-os csajozási TITOK?
ÉN elég béna vagyok, sosem láttam nőt testközelből és sosem volt senkim. Viszont az egyik legjobb barátom egy Casanova és 2 hónapnyi unszolás útáán végul elmondta, hohy hogyan tud minden buli után felvinni egy csajt és lefekudni vele.
Íme a TITOK:
Amikor bemegy a diszkóóba akkor egy barátjával megy, és mikor belép odamegy egy csomo emberhez és kezet fog veluk, köszön, ilyenekt mondd h jóó buli mi? A nőknek is mondja h érezzétek jól magatokat stb. Aztán már egy csomó lány őt nézi, és azt várják h odamenjen hozzájuik, de a barátom ehelyett a haverjával kezd el b**isan táncolni. Ez így elég gáz, de most jön a lényeg!
A barátom hobbiból pszichológus és valami frajdot olvas, és abba volt leirva azt mondta valami lábjegyzetbe, hogy a vonzalom úgy alakítható ki a legerősebben a nőknél, hogy amikor odamész és köszönsz nekik kifújod az egyik orrodon a levegőt és odacélzol a lányra. De ezt ő ne vegye észre, csak mintha vakarnád az orrod, az egyiket befogod és kifujod rá. Frajt szerint ilyenkor kijön a fermon és lányt "megbűvöli" ezt mondha a barátom. Azután ugye eémegy a lánytól és elkezdt bu*isan táncolni vele, de ilyenkor már mindneki őt akarja mert megbűvolte. ÉS a pszichológiája a dolognak, hogy a csajok ki vannak akadva, hogy egy sraccal tancol és nem veluk ezért letámadják, aztán hazaviszi akit akar.
Lányok, az a kérdésem, hogy ez komolyan bejön? Esetleg valakit szedtek így fel?
Sose volt barátnőm, nem járok diszkóba nem tudom hogy megy ez.Ez amódszer tényleg tuti? Teljesen el vagyok keseredve
22 /F
# 26
Szép próbálkozás volt, el kell ismernem, de azért elég uncsi már. Nem is fejtem ki a véleményem, legyen elég annyi, hogy jó lenne, ha nem untatnál az ósdi közhelyeiddel, és a kérdést is jó lenne nem szétoffolni! :) Köszi előre is.
Kérdező:
Ha poénnak szántad, jó volt! :D
Igazából holnap lesz egy jó röhögésem, amikor még mindig írják a kommenteket a többiek:)
Sigmund Freud
24-es azért az is érdekes lenne... Csak úgy buliban odamegy hozzád és előcsapja, vagy hogy gondoltad? xD
Viszont a módszer... inkább nem mondok semmit. :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!