Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEgvan a 150 %-os csajozási TITOK?
ÉN elég béna vagyok, sosem láttam nőt testközelből és sosem volt senkim. Viszont az egyik legjobb barátom egy Casanova és 2 hónapnyi unszolás útáán végul elmondta, hohy hogyan tud minden buli után felvinni egy csajt és lefekudni vele.
Íme a TITOK:
Amikor bemegy a diszkóóba akkor egy barátjával megy, és mikor belép odamegy egy csomo emberhez és kezet fog veluk, köszön, ilyenekt mondd h jóó buli mi? A nőknek is mondja h érezzétek jól magatokat stb. Aztán már egy csomó lány őt nézi, és azt várják h odamenjen hozzájuik, de a barátom ehelyett a haverjával kezd el b**isan táncolni. Ez így elég gáz, de most jön a lényeg!
A barátom hobbiból pszichológus és valami frajdot olvas, és abba volt leirva azt mondta valami lábjegyzetbe, hogy a vonzalom úgy alakítható ki a legerősebben a nőknél, hogy amikor odamész és köszönsz nekik kifújod az egyik orrodon a levegőt és odacélzol a lányra. De ezt ő ne vegye észre, csak mintha vakarnád az orrod, az egyiket befogod és kifujod rá. Frajt szerint ilyenkor kijön a fermon és lányt "megbűvöli" ezt mondha a barátom. Azután ugye eémegy a lánytól és elkezdt bu*isan táncolni vele, de ilyenkor már mindneki őt akarja mert megbűvolte. ÉS a pszichológiája a dolognak, hogy a csajok ki vannak akadva, hogy egy sraccal tancol és nem veluk ezért letámadják, aztán hazaviszi akit akar.
Lányok, az a kérdésem, hogy ez komolyan bejön? Esetleg valakit szedtek így fel?
Sose volt barátnőm, nem járok diszkóba nem tudom hogy megy ez.Ez amódszer tényleg tuti? Teljesen el vagyok keseredve
22 /F
Az Freud, Sigmund. És ő annyiban hibázott, hogy mindent csak a szexualitás tükrén keresztül vizsgált. Tanítványa, Carl Gustav Jung azonban továbbfejlesztette Freud nézeteit és sokkal komplexebb tudományt képviselt. Kösz a tippet! :D
F25
Igazából ezt csak kipróbálni tudod.
Mert a lányok tudat alatt csinálják ha egyáltalán csinálják, így itt nem fogják elismerni!
4es folyt.
nekem más tapasztalataim vannak...
Pszichológus hallgató vagyok, szóval valamilyen szinten jártas vagyok Freud bácsi munkásságában, de ez a kérdés ÜT, VÁG, CSÍP, MAR. :DDDDDDDD Szétvitt! :D
Remélem, hogy kipróbálod, és a csaj arcába repül egy jó nagy adag fika/takony, az lenne az igazi 200000%-os módszer! :'D
Persze, csulázd össze a csajt, tuti technika.
Azért 150% mert még a mögötte levő is kaphat belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!