Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek milyen lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem vagyok fiús, de nem is ülök minden hétvégén a Fórumban és nem csorog a nyálam a kamaszok által istenített pasik után.Nem öltözködök kihívóan, nem szeretek érzelmekről beszélni, nem írok ki egy finoman szólva mindent mutató kép mellé egy nyálas idézetet facebookra és nem rakok magamra 6 kg sminket reggelente.Nem tudom, hogy a mai fiúknak azok a lányok tetszenek, akik csücsörítenek a tükörben facebookon és testük 80%-át közszemlére teszik?(Nem szeretnék senkit megsérteni, aki minden hétvégén a Fórumban ül,és valami sztárról ábrándozik.Aki csücsörít a tükörben facebookon, idézeteket írogat ki a képe mellé, teste 80%-át mindenki láthatja és sminkelnek.Azt szerettem volna elmagyarázni, hogy én nem vagyok ilyen.:) )De persze, ha meglátok egy aranyos kutyát az utcán én is mondom, hogy "Jaj, de aranyos! " és szeretem a romantikus vígjátékokat.Szoktam azon gondolkodni, hogy vajon tetszek-e annak a srácnak, aki nekem tetszik meg ilyenek.Szóval összefoglalva: a fiúknak tetszenek azok a lányok, akik egyszerűbbek és sokkal másabbak, mint az átlag?

#leírás #egyszerű lányok
2013. ápr. 7. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
mindegy, hogy mennyire vagy egyszerű vagy eltérő, mint a többiek, csak legyen benned valami, ami kell a férfiaknak. mindenki mást szeret
2013. ápr. 7. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Jah 1-esnek igaza van.
2013. ápr. 7. 20:25
 3/8 The Other ***** válasza:

Nicsak, egy debreceni lány a GYK-n? (Bár lehet, h más városban is van Fórum) Ezért válaszolok, mert amúgy eléggé sablonos a kérdésed.

Szóval, a fiúk/férfiak sem olyan homogén csoport, hogy mindenkinek egyféle lány tetszik. Például a 6 kiló vakolatba burkolt, 10 centis tűsarkúban billegő miniszoknyás plázap*csák jó eséllyel a felzselézett hajú, rózsaszín inges, szedett szemöldökű plázakandúroknak jönnek be.

A tükörben csücsörítős kislányok is azoknak jönnek be, akik még azon a szellemi szinten vannak (kb. 16 éves szint), hogy FB-on élik az életüket és azt hiszik, hogy ha beírja egy kép alá huszadmagával, hogy "jaú a csecsed Klódia", "sexy baba" és társai, akkor majd a csaj rögtön a karjaiba omlik.

Az írásodból ítélve még nagyon fiatal vagy, szóval ne csüggedj, ha a korosztályod fiainak még az jön be, ha egy lány minél r*bancosabban öltözik és viselkedik. Fog ez még változni, nyugi.

2013. ápr. 7. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy magadfajta lány mindig is vonzóbb lesz számomra :)
2013. ápr. 7. 23:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy sablonos a kérdésem, de azért köszönöm az őszinte választ. :) A plázakandúrokon és a "jaú a csecsed Klódia"-n nagyon nagyot nevettem. :D 4-es hízelgő volt a válaszod. :) Megnyugodtam. :)
2013. ápr. 8. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak őszinte voltam :)
2013. ápr. 8. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Gondolom te vagy a 4-es. :)
2013. ápr. 8. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen én :)
2013. ápr. 8. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!