Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfival még nem jöttünk össze, húztuk a dolgot. Azt mondja én vagyok élete szerelme, de ennek ellenére rendszeresen kihasználja az exét. Felejtős?
Figyelt kérdés
Vagy érthető hogy vannak igényei, akkor is ha szeret? Mert még nem tudtunk összejönni, külsős okok miatt..2013. ápr. 7. 19:38
11/13 anonim válasza:
A személyes találka az nem volt randi?
Mert ha jártok, akkor az már kapcsolat.
Mennyit kell várjon? És mire? Nem érsz rá találkozni vele mostanában?
12/13 A kérdező kommentje:
Nem randi volt, baráti körből ismerjük egymást, többen voltunk.
Arra kell várnia úgy 2-3 hónapot, hogy helyrejöjjek lelkileg valamiből, sikerüljön kimásznom egy helyzetből.
2013. ápr. 7. 20:14
13/13 anonim válasza:
Hát szerintem 2-3 hónap nem idő, és nem ok arra, hogy emiatt járjon össze mással.
Aki nem tud meglenni 2-3 hónapot testiség nélkül, az beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!