Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szereted a párodat/szere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szereted a párodat/szerelmedet?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 18:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ja, ne haragudj, csak gyakran megesik, hogy a kérdéseknél az ilyesfajta megjegyzések rosszindulattal íródnak.

Igazából ő maga, az alanya. Köpni-nyelni nem tudtam, teljesen másról beszélgettem vele, mikor ezt kérdezte. Sajnos még nem a párom, de szeretném, ha...

Megígértem, hogy átgondolom, és válaszolok. Természetesen van saját elképzelésem a saját érzéseimről, de nem tudom, hogy normális-e, ha így válaszolom meg, és kíváncsi vagyok, más hogyan tud reagálni egy ilyen kérdésre. (:

2013. ápr. 7. 19:08
 12/22 anonim ***** válasza:

Értem.:)

Akkor Te vagy a fiú, és ő a lány?:)

Én is most a frissen összejövendő kapcsolatom alapján írtam meg a választ Neked. Én is 4 hónapja "vizsgáztatom" ehhez hasonló kérésekkel a fiút. Tudod, miért?:)

2013. ápr. 7. 19:10
 13/22 A kérdező kommentje:

Ő a fiú és én vagyok a lány, és igazából ő nem ilyen kapcsolatot szeretne velem kialakítani, én pedig szeretném nagyon...

Azt mondta, ezt soha nem szokta kérdezni, és mondta már neki lány, hogy szereti, de azt soha nem, hogy miért, és azért nem is firtatta, mert nem hitte, hogy olyan választ kaphat, amin el is gondolkodik. Ebből úgy gondolom, az enyémen, ha ügyes vagyok, el fog, és van remény. (: Meséld csak, miért?

2013. ápr. 7. 19:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem ilyen kapcsolatot szeretne?

MILYET nem szeretne?

Helyette milyet szeretne?:)

Én azért, mert ha beleugrok az ágyába, akkor már nem tudok ezekkel foglalkozni, elvesztem az eszemet örökre.:) Előre kell okosnak lenni a választásban.

2013. ápr. 7. 22:29
 15/22 A kérdező kommentje:
Szexkapcsolatot szeretne, komolyat nem (velem nem). Viszont néha úgy tűnik, hogy valamit elindítottam benne, ami jó lenne, mert így nem akarom, hogy csak szex... Főleg, hogy szűz vagyok. Tudtam én, hogy nem tesz jót, ha közel engedem, de eleinte a vonzerő, és a mélyen lévő büszkeség, hogy ilyen srácot érdeklek, nem hagyta, hogy lerázzam, mostanra meg sajnos túl közel értem, és igazi értékeket találtam benne... Szeretném, ha sikerülne, hogy én és ő, de ez lehet, hogy túl szép lenne. Minden esetre ezzel a kérdéssel nagy lehetőséget adott, szeretném megragadni! (:
2013. ápr. 7. 23:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Azt tudom tanácsolni, hogy ne éreztesd vele, hogy alacsonyabb rangúnak érzed Magad. Éreztesd azt, hogy ő a szerencsés, amiért pont őt szereted, és hogy mennyi közös van Bennetek, pl. mondd el azokat a jó tulajdonságait, amiket azért szeretsz benne, mert Magadat látod őbenne.

Mondd, hogy az Te értékrended szerint mi az, ami érték, és hogy mivel az Tebenned is megvan, tetszik, amikor másban is meglátod. És hogy azt gondolod, ezért egymáshoz illetek, mert ő is örömét lelné ezekben az egyezésekben.

Ahol meg egymás ellentétei vagytok, azt hangsúlyozd, hogy mivel Neked tetszik az az ellentét, ő is biztos örömét leli abban, hogy Te abban szintén az ő ellentéte vagy.

Az ellentétek vonzzák egymást, és a hasonló a hasonlónak örül; mindkét mondás megáll.

Azok az állítások, amiket most fogsz neki mondani, szuggesztív erővel fognak hatni, igaznak fogja érezni őket, bármi is az.:)

2013. ápr. 8. 01:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Azt is mondhatod, hogy megérted, hogy ő olyan kishitű, hogy nem is gondolja magát érdemesnek a szerelemre, és ezért a szexkapcsolathoz rakja a lécet, de azért ha már meg is kapta, igazán elfogadhatná, hiszen az sokkal értékesebb dolog.

Ha pedig attól fél, hogy nem elég jó hozzá, hogy ilyen kapcsolata legyen, hét gyűjtsön bátorságot!

Mindenképp sugalld, hogy a szerelem a magasabbrendű és több ügyességet igénylő kapcsolat, amire ő alkalmas is!

:D

Próbáld enyhén leértékelően bemutatni a szexkapcsolatot.

2013. ápr. 8. 01:58
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, már majdnem kész a válaszom, igyekszem úgy alakítani, ahogy leírtad... Csak nehéz az egész, nehezen tudom kicsit Én kezembe venni az irányítást, pláne például a korunk miatt. (:
2013. ápr. 8. 19:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én válaszoltam már neked :)

De nem tudtam, hogy ez a szexkapcsolat a helyzet. Az vagyok, aki azt írta, hogy a szíve dobogását hallom :D Szóval mi is így indultunk. PONTOSAN, mint te. Hogy jajj, észrevett. ENGEM! Aztán úgy volt, hogy azt mondta nekem, hogy nem akar kapcsolatot senkitől sem. Néha találkoztunk, beszélgettünk. Mindig mondogattam neki, hogy én nem trófea akarok lenni, nem egy a sok közül, hanem az egyetlen. Ez így volt velünk 2,5 hónapig. Aztán egyszercsak elém állt, hogy kellek neki, és szeret engem. Hogy mi lenne, ha járnánk, hivatalosan is? Örültem, mint majom a farkának, mert ha nem kérdezi meg, én elhagytam volna, túl sok fájdalmat okozott, hogy nem szeret engem úgy, ahogy én. De azt mondta érti, hogy mit akartam, hogy senki nem szerette eddig úgy, mint én. Én sem akartam vele lefeküdni, tudniillik úgy mint, te én is még szűz vagyok. Még most sem tervezem, mert azért még kicsit bizalmatlan vagyok vele szemben, de sokat javult a helyzet. Dicsekszik velem a barátainak, és nagyon boldog vagyok :) Szóval! Éreztesd vele, hogy könnyen elveszíthet!

2013. ápr. 8. 20:24
 20/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nagyon szerencsés vagy, és gartulálok, hogy sikerült megszerezned magadnak azt, akit igazán akartál. (:

Sajnos attól tartok, én ehhez kevés vagyok, márhogy azzal a valakivel, akire nekem lenne szükségem. Tegnap este kapott egy hosszú és őszinte kifejtést a kérdésére, végülis pozitívan reagált, de keveset. Szeretnék vele minél hamarabb újra találkozni (már volt pár randink), és átbeszélni a dolgainkat, mert félek magamtól, attól, hogy ha valahogy nem oldódik ez meg, képes leszek, és lefekszek vele ÍGY, csupán a saját érzelmeim és a vonzás miatt anélkül, hogy ő is szeret, komoly kapcsolaton kívül. Nagyon megbánnám, de ellökni magamtól sem tudom... Nehéz dilemma az, amit a személye elém tár, nagyon belebonyolodott az életembe, és én még talán kevés vagyok hozzá... Viszont nagyon köszönöm a választ (illetve a többi válaszokat is!). (:

2013. ápr. 9. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!