Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
15 éves vok és kb 13-15 cm-es a péniszem és kicsit görbe de nem vészes2009. szept. 21. 22:10
1/8 anonim 

válasza:

13-15, az jó. A görbén meg ne aggódj, ez a legkisebb. :P
2/8 anonim 

válasza:

Mármint, hogy a legkisebb probléma. :D Egy farok esetében, érted...
3/8 anonim 

válasza:

Ú de tudtam h itt is f*rok méretről kérdez a kérdező!!!Szerinted miért lenne gáz? Ha 5 centis lenne az lenne a gáz! Vagy te mekkorát szeretnél magadnak? 30 centiset?????
4/8 anonim 

válasza:

Igen, rohadt gáz. Vágd le, négyeld fel, és műttesd vissza egymás után...
gyökér
5/8 anonim 

válasza:

nem gáz a barátomnak is görbe. amíg nem mondta, észre sem vettem :)
6/8 anonim 

válasza:

13-15 cm nem túl kicsi és nem túl nagy, tehát egyiktől sem kell félned:
Idézet: ,,A pénisz növekedése a serdülés befejezéséig tart. Normális mérete európai férfinél, merev állapotban 8-12 cm. dr. Nyírádi Péter
Egyébként nem a méret a lényeg, hanem a két ember közötti kapcsolat, érzékiség és persze az, hogy hogyan bánsz vele...
A kis görbeség pedig sokak szerint jó is, ahogy az is, ha a makk nagyobb a pénisz többi részénél.
7/8 anonim 

válasza:

Abszolút nem gáz, ne aggódj!!! Szerintem átlagos, de hidd el nem az a lényeg. Saját tapasztalat, hogy nem mindig jó a nagyobb. Sőt nekem egyáltalán nem jó! A páromnak is kb ekkora és nagyon jó vele. Nem az számít mekkora hanem hogy hogyan bánsz vele!!!! Az hogy görbe részletkérdés, de ez olyan mint a nőknél is pl nem egyforma a két mellük. Ritka ha igen, mégis tetszik nem??? Szóval nem kell aggódnod! Teljesen jó a te méreted úgy ahogy van! :)
8/8 anonim 

válasza:

Az előző vagyok. Még annyi hogy ne akarj nagyot mert sokan nem szeretik. Én hagytam már ott srácot mikor megláttam mekkora. Nem is bonyolódtunk bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!