Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki, vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy lány oszttársam akivel az utóbbi időben nagyon jókat beszélgetek. (haverok szerint bejövök neki)
Nekem nagyon tetszik ő, de nem tudom eldönteni h én tetszek-e neki, mert az mondta h nem tetszik neki senki az osztályból. Mégis mindig mosolyog, ha vmit mondok neki és több "lányos-reakciót" észrevettem, amiből az jött le h bejövök neki. Szerintetek? Próbálkozzak oszttárssal v ne? (nincs még sok tapasztalata ilyen téren..mondjuk nekem sincs sok:D)
14/f
2009. szept. 21. 22:05
1/3 anonim 

válasza:

hát osztálytársal járni.... ti tudjátok, nem javasolt. egyébként bejössz neki!
2/3 anonim válasza:
nem tudom, mit komplikálod túl? meg kell kérdezni, ha bejön neked, hogy járna-e veled?..nos, a házinyúlra nem lövünk... az is egy dolog, de ezt neked kell eldönteni, hogy hogyan viselnéd, ha esetleg nem maradtok együtt. ilyenkor nem igazán kötettnek életre szóló kapcsolatok, azt gondolom tudod! sok sikert! üdv
3/3 anonim válasza:
nagy valoszinüséggel bejösz neki és lehet hogy csak arra vár hogy te vald be elöször.
de ha el akarod mondani ne azzal kezd,hogy elmondod neki, hanem probáld meg hogy milyen közel enged magához testileg és ha nagyon közel szerintem egy gyengéd csók és megfigyeled a reagálását.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!