Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres vagy nem is akar semmit?
Figyelt kérdés
van egy pasi, akinek kb. január végén lett vége egy komoly kapcsolatának.. Azóta neten írogattunk, meg egyszer találkoztunk is, aztán írt is többször. De mostanában nem keres, de ha én ráírok jól elbeszélgetünk, azt is írta már, hogy jó lenne ha ott lennék most vele..2013. ápr. 7. 16:21
1/6 anonim válasza:
adj neki időt, gondolom hosszabb kapcsolatnak lett vége
2/6 A kérdező kommentje:
és azért én írhatok neki, vagy ne?
2013. ápr. 7. 16:23
3/6 anonim válasza:
ne írj neki addig amíg ő nem keres
legyen benned tartás és büszkeség
te vagy a nő nem?akkor?
ha nem keresne akkor van másik aki majd folyton téged fog keresni, ez ilyen egyszerű
4/6 anonim válasza:
várj még pár napot. ha kb 3-4 nap múlva sem ír, írj neki te. aztán meglátod, ír-e magától, ha nem, akkor szerintem hagyd.
5/6 A kérdező kommentje:
Ír olyanokat, hogy jó lenne, ha ott lennék vele stb.. Hagyjak neki időt vagy csak ki akar használni?
2013. ápr. 17. 21:17
6/6 anonim válasza:
te írtál rá?
kérdezz rá, mit akar, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!