Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem keres vagy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres vagy nem is akar semmit?

Figyelt kérdés
van egy pasi, akinek kb. január végén lett vége egy komoly kapcsolatának.. Azóta neten írogattunk, meg egyszer találkoztunk is, aztán írt is többször. De mostanában nem keres, de ha én ráírok jól elbeszélgetünk, azt is írta már, hogy jó lenne ha ott lennék most vele..
2013. ápr. 7. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
adj neki időt, gondolom hosszabb kapcsolatnak lett vége
2013. ápr. 7. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
és azért én írhatok neki, vagy ne?
2013. ápr. 7. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

ne írj neki addig amíg ő nem keres

legyen benned tartás és büszkeség

te vagy a nő nem?akkor?

ha nem keresne akkor van másik aki majd folyton téged fog keresni, ez ilyen egyszerű

2013. ápr. 7. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
várj még pár napot. ha kb 3-4 nap múlva sem ír, írj neki te. aztán meglátod, ír-e magától, ha nem, akkor szerintem hagyd.
2013. ápr. 7. 18:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Ír olyanokat, hogy jó lenne, ha ott lennék vele stb.. Hagyjak neki időt vagy csak ki akar használni?
2013. ápr. 17. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

te írtál rá?

kérdezz rá, mit akar, hogy van.

2013. ápr. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!