Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lány barátom, már 4-5 órája skypeol az exével, akivel 2 hete szakított. Mi a francot lehet ennyi ideig skypeolni ilyen későn? :@
Rohadtul féltékeny vagyok, mert a lányba bele vagyok zúgva. Múltkor már tök megörültem, hogy szakítanak...beszélő viszonyba se voltak nagyon, de most meg órák óta skypeolnak...
Szerintetek lehet, hogy újra összejönnek?
Én szerettem előbb bele, a manuszával csak 8 hónapja vannak/voltak együtt.
De ha belegondolok, én CSAK BESZÉLGETNI 1 órán keresztül sem tudnák, ha nincs téma...na de, hogy 5 órán át?
Megvárom míg kijelentkeznek.
emiatt ne aggódj.
normális férfi kb 10 percig ha tud dumálni ilyen s-zarokon.
pötcsös barátnők tudnak nőkkel pofázni órákon át neten linkre.
totál értelmetlen.
Lehet dumálni ilyen szarokon, persze ahhoz általában egy adott téma kell. Vagy pl 10 év szünet, és átbeszélni a
10 évet :D
Nade ne álltasd magad, ennél a csajnál akkora esélyed van,
mint tyúknak a nobeldíjkiosztón :)
4 órával ezelőtt írta a lány, h pill, de most ráírtam és elköszöntem a csajtól, hogy megyek...de vissza se írt.
Ez elég rossz jel. :/
Boldog születésnapot!
A békát meg sajnos le kell nyelned.Nézd a jó oldalát,legalább lelkileg erősödsz ezzel.Szard le azt a tyúkot,remélhetőleg találsz majd nála jobbat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!