Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lány barátom, már 4-5 órája skypeol az exével, akivel 2 hete szakított. Mi a francot lehet ennyi ideig skypeolni ilyen későn? :@
Rohadtul féltékeny vagyok, mert a lányba bele vagyok zúgva. Múltkor már tök megörültem, hogy szakítanak...beszélő viszonyba se voltak nagyon, de most meg órák óta skypeolnak...
Szerintetek lehet, hogy újra összejönnek?
Most azt beszélik meg hogy mennyire hiányoznak egymásnak.Holnap találkoznak és belecsapnak a levesbe
Sajnálom :(
hát nyilván nem prózai dolgokról esik szó, sőt nézelődnek is
keressél mást, sajnos ez van N
utolsó: hjaj tee :D
kérdező mondom vannak jobbak sok hal úszik a vízbe lógasd a kukacot hátha valamelyik ráharapxDD
Áááá, nem adom fel. :D
Ha 13 hónapig hajottam rá, most ha összejönnek (és ha egyszer nem működött köztük, másodjára se fog, szóval csak idő kérdése, hogy mikor szakítanak ha összejönnek). Még +10 hónaptól nem hiszem, h tovább bírnák, szóval még nem adom fel. :D
"tegnap szemétkedett is velem, a lányt meg nem is igazán érdekelte és neki adott igazat. :/"
Ez mindent elárul.Sosem lesz a tiéd.Törődj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!