Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek csini cickók, mennyire tetszenek az ilyenek?
Nem kaptam még ennyi üzenetet pár perc alatt. :)
Egyébként nem nagyok, nagyon közelről sikerült csinálni.
Nekem túl nagy, lógós melltartó nélkül? Mert hiába nézne így ki jól, ha amúgy nem. Én kis mell párti vagyok, és ezen látszik, hogy nem a távolság miatt nagy, a törzsedhez képest is méretes.
Ui.: azt gondolod, a negatív hozzászólások féltékenységből jönnek? Mert nem feltétlenül.
Nem féltékenységből jönnek azok:)
A kérdező minden bizonnyal csak, azért írta ki a kérdést, hogy pár ilyen minősített emberke rá írjon és élvezkedjen velük az internet világába^^ Ennyi levelet még nem kapott, akkor az arra következtet, hogy nem túl szép és társasági ember. Valószínű önértékelési problémákkal szenved és nekem akar beszólni. Nekem van normális életem, nőm, gyerekem és gondolkodásom. Mire lennék féltékeny?:D Hagyjuk már. Az is nagy hiba, hogy válaszoltam, mert az ilyen esetek reménytelenek. Hagy élvezkedjen pár gy*kérrel, talán még a kamasz korát éli, hagy élje ki ezeket a dolgokat.. :D Csak én nem tudok az ilyen mellett elmenni szó nélkül, főleg az olyanok mellett, akik erre verik a f@szukat. Összesből kiverném a sz@rt is. Ez meg ilyenre élvezkedik. Egy szinten vannak. Üdv!^^
igy nem lehet megmondani, hogy milyen. Látszik, hogy push up-os a melltartó, nem látszik a formája, a mellbimbód sem, hogy milyen messze vannak egymástól valamint mennyire lóg, lóg-e ? Teljesn értelmetlen volt feltenni ezt a képet.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!